– www.Dritsas.gr

Συγκλονίζουν όσα περιέγραψε στο Live News η 32χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στο Άργος.

Όπως αποκάλυψε η 32χρονη Ελένη, τα τελευταία 5 χρόνια βίωνε έναν εφιάλτη, καθώς από το 2018 έτρωγε ξύλο από τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω περιστατικό την είχε μεταφέρει στον Ισθμό της Κορίνθου, απειλώντας την να την πετάξει στο νερό.

Όπως λέει η ίδια, τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 32χρονη Ελένη ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της, αποκομμένη από κάθε επικοινωνία με τον περίγυρό της.

Αποκορύφωμα ήταν η βάναυση επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος ένα βράδυ την κλείδωσε στην τουαλέτα του σπιτιού τους και προχώρησε σε βασανιστήρια που ξεπερνούν κάθε όριο.

«Πονάω ολόκληρη. Πονάει όλο το κορμί και το κεφάλι μου», είπε αρχικά στο MEGA η 32χρονη.

«Δύο βδομάδες με είχε στο σπίτι, ούτε να βγω έξω ούτε να επικοινωνήσω με τους δικούς μου. Μου είχε σπάσει το κινητό. Μου λέει “θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω”».

Συγκλονιστική περιγραφή

«Στις 03:00 με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω. Με πιάνει και μου λέει “σήκω, πήγαινε στο μπάνιο. Δεν θα βγάλεις άχνα”. Πήρε μαζί του το μαχαίρι και δύο μαξιλαροθήκες. Με σκέπασε με τη μία σε ολόκληρο το κεφάλι και άρχισε να με πνίγει, είχε και το μαχαίρι στο λαιμό μου. Πήρε την άλλη μαξιλαροθήκη, τη βούτηξε στην λεκάνη και μου την έβαλε στο στόμα».

«Με κοπάναγε στον καθρέφτη και έλεγε “κοίτα πω είσαι”. Με κοπάνησε με το σίδερο. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, υγρό πλυντηρίου, κρεμοσάπουνο, χλωρίνη… Είχε βουτήξει το ψωμί στην χλωρίνη και στο νερό».

Στη συνέχεια της έσκισε όλα τα ρούχα και την έβαλε στην μπανιέρα, προκειμένου να πλυθεί και να μην πάθει εγκαύματα.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή»

«Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα υπομονή για τα παιδιά μου», είπε στο MEGA η 32χρονη.

Μάρτυρας στο περιστατικό που προκαλεί φρίκη ήταν ο γιος της 32χρονης, ο οποίος όταν ρώτησε εάν ο μπαμπάς του την χτύπησε, ο 34χρονος του απάντησε πως καθάριζαν το μπάνιο.

«Ήταν, λέει, σαν μάθημα μου», είπε η 32χρονη, συμπληρώνοντας πως αργότερα, όταν την μετέφερε στο νοσοκομείο, έπαιζε θέατρο ότι την νοιάζεται.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή», κατέληξε η 32χρονη, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημά της είναι να ηρεμήσει εκείνη, τα παιδιά και η οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Λουκά του Ιατρού ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων, ολοκλήρωσε τη διαγράμμιση 35 διαβάσεων πεζών

AGGELOS DRITSAS

Το αναλυτικό πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δεκάδες πολυτελή σκάφη για την έκθεση 9 MEDITERRANEAN YACHT SHOW BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος Μαζί με τους επιχειρηματίες της πόλης θα στήσουμε το Άργος απ’ την αρχή.

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στα εγκαίνια του αποκατεστημένου κάστρου της Πιάδας με την Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας και την Υπουργό Πολιτισμού.

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ-DRONE: Αναβάθμιση στον ισόπεδο κόμβο Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Αργολίδας έκοψαν την πίτα τους

AGGELOS DRITSAS

Μια όμορφη ομάδα φτιάχτηκε στην Νέα Κίο από χειμερινούς κολυμβητές!!

AGGELOS DRITSAS

Το ΤEE συμπληρώνει 100 χρόνια και στο πλαίσιο του εορτασμού ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

AGGELOS DRITSAS

32χρονη κατήγγειλε την αρπαγή και τον βιασμό της από τέσσερις άνδρες

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Άδωνη Γεωργιάδη Από το Νοσοκομείο Άργους και το Δημαρχείο Άργους Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS