ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άργος: Με μεγάλη επιτυχία οι κολυμβητικές επιδείξεις του Α.Σ. ΑΕΤΙΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους οι κολυμβητικές επιδείξεις του Α.Σ. ΑΕΤΙΟΣ, όπου οι μικροί και μεγάλοι κολυμβητές της ομάδας μας παρουσίασαν τα αγαπημένα τους στυλ κολύμβησης!

Ήταν μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο άθλημα της κολύμβησης όπου όλα τα παιδιά της ομάδας μας έβαλαν τα δυνατά τους, χειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους και κυρίως το χάρηκαν πολύ!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την εξαιρετική τους παρουσία!!!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας στηρίζουν από τον Ιούνιο του 2021 που ξεκίνησε η δράση του Α.Σ. ΑΕΤΙΟΥ και ευχόμαστε να έχουμε πολλές ακόμη δράσεις όλοι μαζί αφιερωμένες στο άθλημα της κολύμβησης και γενικότερα στον αθλητισμό!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Δήμου Άργους-Μυκηνών, κο Δελή Νίκο, ο οποίος μας τίμησε και με την παρουσία του, καθώς και όλο το προσωπικό του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους!

Επίσης, τον ΕΕΣ-Παράρτημα Άργους για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, καθώς και τις αθλήτριες από τα τμήματα ενηλίκων της ομάδας μας που βοήθησαν κατά της διάρκεια της εκδήλωσης, Χριστίνα Μποζιονέλου, Σούλα Μπίσκου, Μαρία Μητρόπαπα, Χρύσα Βαρελά, Βίκυ Δασκαλάκη και Γεωργία Χρυσού!

Ευχαριστούμε πολύ τους φωτογράφους μας, Σοφία Νικολίτσα και Δημήτρη Ζαχαρόπουλο για τις όμορφες φωτογραφίες με στιγμές της εκδήλωσης!

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που προσέφεραν τα κεράσματα μετά το τέλος της εκδήλωσης:

– Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής “Sweet Cookies”

– Φούρνος “Στεμνίτσα”

– “Σταθμός” – Καφέ Πρατήριο Άρτου.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται καθημερινά στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους!

Υπεύθυνοι προπονητές:

Πιπέρος Νίκος
Παπαδοπούλου Δήμητρα
Αλωνιστιώτη Ελένη

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

What's your reaction?

Related Posts

1 of 734