Έκλεισαν τμήματα σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο στο Άργος

Φεβ 10, 2021
3321 Views

Με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας αναστέλλεται προσωρινά, λόγω κρουσμάτων Κορωνοϊού, η λειτουργία στα κάτωθι τμήματα: 

-Δεύτερο τμήμα  3ου Νηπιαγωγείου Άργους

-Δεύτερο τμήμα  της  Ε΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

για (14) ημέρες, από αύριο Πέμπτη 11-10-2021 έως και την Τετάρτη 24-02-2021.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δια μέσου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 10/2 απολύμανση σε όλους τους χώρους των παραπάνω σχολικών μονάδων. 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας αναφέρει:

« Αναστολή λειτουργίας  σχολικών μονάδων»

Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία ενός τμήματος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και ενός τμήματος στο 3ο Νηπιαγωγείο Άργους, από αύριο 11/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων  covid 19. Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών θα ειδοποιηθούν  από τους Διευθυντές-Διευθύντριες  των σχολείων για τη διαδικασία ιχνηλάτησης και για την τηλεκπαίδευση , η οποία θα πραγματοποιείται πρωινές ώρες.

Ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων και ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Αικατερίνη Δουράνου