Έκτακτο: “βαθύ κόκκινο” και πάλι η Αργολίδα (βίντεο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Απριλίου ο  Υφυπουργός Πολίτικης Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς η Αργολίδα ξαναμπαίνει και πάλι το “βαθύ κόκκινο”.Φαίνεται πως η κατάσταση που επικρατεί με τα κρούσματα στο Νομό Αργολίδας ανάγκασαν την επιτροπή στην ένταξη της περιοχής και πάλι στο “βαθύ κόκκινο”
Την εικόνα του νέου υγειονομικού χάρτη της χώρας, μετά τις ομόφωνες σχετικές εισηγήσεις των ειδικών, παρουσίασε, κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε πως από αύριο, Σάββατο, «πέφτουν» στο βαθύ κόκκινο επίπεδο-πολύ αυξημένου κινδύνου οι εξής περιοχές:

Π.Ε. Καβάλας

Π.Ε. Ρεθύμνου

Π.Ε. Αργολίδας

Δήμος Κισσάμου Χανίων.

Αντιθέτως, λόγω βελτίωσης της επιδημιολογικής εικόνας τους, βγαίνουν από το βαθύ κόκκινο κι «ανεβαίνουν» στο κόκκινο επίπεδο-αυξημένου κινδύνου οι:

Χίος

δήμοι Ιωαννιτών, Κόνιτσας και Βορείων Τζουμέρκων

δήμος Ερέτριας Εύβοιας

Βέροιας

Λαμιέων και Ρόδου.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε εκ νέου την ανάγκη τήρησης των υγειονομικών μέτρων τα επόμενα 24ωρα. Κατανοούμε τη δυσκολία, δεδομένης της κούρασης, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε ένα ασφαλές Πάσχα, να διασφαλίσουμε τις αναγκαίες συνθήκες, ώστε να υλοποιήσουμε τον «οδικό χάρτη», που παρουσίασε ο πρωθυπουργός. Με σύμμαχό μας και το εμβόλιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε, τώρα που διανύουμε την τελευταία φάση των περιορισμών, είπε ο υφυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ