ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα ακόμα ταξίδι τελείωσε! O Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου θέλει ευχαριστεί το Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας για την πρόσκληση συμμετοχής στη Μικρασιατική συνάντηση.

Το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας που μας φιλοξένησε με τη μοναδική αύρα του. Οι χορευτές και οι θεατές που γνωρίσαμε ως συνταξιδιώτες στο νοσταλγικό παρελθόν θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας ως μοναδικές στιγμές συνάντησης πολιτισμού , ιστορίας και ανθρωπιάς. Χωρίς τον εμπνευσμένο δάσκαλό μας Ράλλη Γιώργο αυτή η εμπειρία θα ήταν ένα όνειρο.

Σε ευχαριστούμε που δίνεις πνοή στο όνειρο.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στα μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου γιατί χωρίς αυτά δε θα μπορούσαμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τον τόπο μας και να τιμήσουμε την παράδοση μας όπως της αξίζει.

Τέλος ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά το Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλτέζο για τη κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και τον Άρη Τζονευράκη και τη Κούλα Γουρδομιχάλη που είναι πάντα δίπλα μας και μας ομορφαίνουν με τις φορεσιές τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Ελλάδα έχει το πιο αργό, ακριβό και αναξιόπιστο ίντερνετ

AGGELOS DRITSAS

Πρωταπριλιά του 1947: Πεθαίνει ο βασιλιάς Γεώργιος και δεν το πιστεύει κανείς…

AGGELOS DRITSAS

1-2 Ιουνίου & 28-29 Σεπτεμβρίου: Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 2024 (Open Farm Days 2024)

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη στις Μυκήνες για τις Ζώνες Προστασίας του Μνημείου

AGGELOS DRITSAS

Φώτης Δαμούλος : Μία θέση που τιμά ιδιαίτερα την επιχειρηματική κοινότητα της Αργολίδας και κυρίως της Πελοποννήσου .

AGGELOS DRITSAS

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και τα έθιμα με τις Αροδαρές & τις Φούντες

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν στο Ναύπλιο τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή σειρά του Alpha «Να μ’ αγαπάς»

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Κεντρική ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στο Άργος την Παρασκεύη 13 Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Διεθνές φεστιβάλ Πορτοχελίου-κτήμα Μάνεση

AGGELOS DRITSAS