ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα ακόμα ταξίδι τελείωσε! O Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου θέλει ευχαριστεί το Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας για την πρόσκληση συμμετοχής στη Μικρασιατική συνάντηση.

Το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας που μας φιλοξένησε με τη μοναδική αύρα του. Οι χορευτές και οι θεατές που γνωρίσαμε ως συνταξιδιώτες στο νοσταλγικό παρελθόν θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας ως μοναδικές στιγμές συνάντησης πολιτισμού , ιστορίας και ανθρωπιάς. Χωρίς τον εμπνευσμένο δάσκαλό μας Ράλλη Γιώργο αυτή η εμπειρία θα ήταν ένα όνειρο.

Σε ευχαριστούμε που δίνεις πνοή στο όνειρο.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στα μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου γιατί χωρίς αυτά δε θα μπορούσαμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τον τόπο μας και να τιμήσουμε την παράδοση μας όπως της αξίζει.

Τέλος ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά το Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλτέζο για τη κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και τον Άρη Τζονευράκη και τη Κούλα Γουρδομιχάλη που είναι πάντα δίπλα μας και μας ομορφαίνουν με τις φορεσιές τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίσκεψη μαθητών του 1 ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Δημαρχείο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τα ευρωπαϊκά τρόπαια

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Έφυγε από τη ζωή ο αστυνομικός Αλέκος Τασσόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Nαύπλιο: 9th  NAFPLIO HISTORIC ( Midnight)  RALLY (εκκίνηση-φώτο)

AGGELOS DRITSAS

Gov.gr Wallet: Διαθέσιμη πλέον στο κινητό και η άδεια κυκλοφορίας των οχημάτων

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Νέα προγράμματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρουσιάζονται στο Επιμελητήριο

AGGELOS DRITSAS

Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ο Υφ. Προστασίας του Πολίτη θα κόψει την πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Πολυζωίδου και Σιδηράς Μεραρχίας στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ο Ορειβατικός Σύλλογος Ναυπλίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε

AGGELOS DRITSAS

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της το 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS