ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι στίχοι γράφτηκαν τον Φεβρουάριο του 2022, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του

Σήμερα 8/4, ο  Άλκης Καμπανός θα γινόταν 21 ετών, όμως η ζωή του αφαιρέθηκα άδικα την 1η Φεβρουαρίου 2022, σε ένα οπαδικό χτύπημα. Μετά από 2 χρόνια, ο Κώστας Τουρνάς έγραψε ένα τραγούδι ύμνο για τον αδικαχαμένο Άλκη.

Σήμερα, οι γονείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού τιμούν τη μνήμη του με ένα τραγούδι σε στίχους του Κώστα Τουρνά και μουσική κι ερμηνεία του Δημήτρη Τσοπανέλλη.

«Ο Άλκης είμαι»

«Σήμερα 8 Απριλίου 2024 ο Άλκης, η οικογένεια και οι φίλοι του θα γιόρταζαν τα 21α γενέθλιά του… Τιμούμε τη μνήμη του παιδιού μας, του αδερφού μας δημοσιοποιώντας ένα συγκλονιστικό τραγούδι» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Δομής 1ης Φεβρουαρίου 2023 – Εις το Όνομα του Άλκη.

«Ήταν πριν από περίπου 26 μήνες, τον Φεβρουάριο του 2022, όταν η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη βρισκόταν ακόμη στο μυαλό και στην καρδιά μας, ζητήσαμε από έναν μεγάλο καλλιτέχνη και Άνθρωπο, τον Κώστα Τουρνά, να γράψει ένα τραγούδι για τον Άλκη. Χωρίς καν να τον γνωρίζουμε προσωπικά.

Γνωρίζαμε όμως το ταλέντο του και το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι. Μέσα σε 24 ώρες έγραψε και μας έστειλε τους συγκλονιστικούς στίχους του: “Ο Άλκης είμαι”. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε κάνει σημαία μας τον προτελευταίο στίχο γιατί μας εκφράζει απόλυτα: “Ο Άλκης είμαι και μπορώ, μέσα από σένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω…”» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέθανε ο Θόδωρος Κατσαδράμης

AGGELOS DRITSAS

Σπάρτη: Σκοτώθηκαν ακαριαία και τα τρία παιδιά,

AGGELOS DRITSAS

Φαντασμαγορικό το κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Αυγενάκης: Αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα με την ίδρυση αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια

AGGELOS DRITSAS

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Παναργειακού ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του σωματείου

AGGELOS DRITSAS

Νέα έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ακατάλληλες και χωρίς πιστοποιήσεις οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Μάθε που ψηφίζεις

AGGELOS DRITSAS

Με συμμετοχή 700 αθλητών ολοκληρώθηκε το Artemisio Mountain Running στην Καρυά Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου.

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνα Καραγιάννη: Οι υπάλληλοι καθαριότητας συνέβαλαν καθοριστικά το τριήμερο της Αποκριάς

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η εκθεσιακή δραστηριότητα «Γεύσεις & Όψεις 2025»,

AGGELOS DRITSAS