Δε. Σεπ 21st, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Έρχεται στο Ναύπλιο το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου - Αγγελική Μαυρούλη, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών που πραγματοποιεί την 67η διοργάνωσή του στα 7 χρόνια ύπαρξης του.

Το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου θα διεξαχθεί 27-29 Μαρτίου 2020 στο Ναύπλιο για 5η συνεχή χρονιά με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον καταξιωμένο σολίστ κιθάρας Αριστοτέλη Βρεττάκη.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου – Αγγελική Μαυρούλη, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών που πραγματοποιεί την 67η διοργάνωσή του στα 7 χρόνια ύπαρξης του. 

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεταξύ άλλων το διεθνούς φήμης κιθαριστικό ντουέτο Γιώργου & Στέλιου Γκόλγκαρη, το διάσημο μουσικό – κιθαριστικό σύνολο ArtGuitaristas υπό την Διεύθυνση του Πέτρου Ρίστα, ο Διευθυντής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας Αντώνης Μυτακίδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά Βασίλης Μαστοράκης, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου υπό την Διεύθυνση του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, οι Πελοποννήσιοι κιθαριστές Αθανάσιος Γκάτζιος, Δάφνη Λιγνού, Κώστας Φαλιέρος κ.α.
Οι συναυλίες και οι διαγωνισμοί του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στην Αίθουσα του Βουλευτικού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα σεμινάρια στο Ωδείο Ναυπλίου.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook