Πε. Οκτ 21st, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Αίθουσα Μυικής Ενδυνάμωσης στο ΔΑΚ Ναυπλίου

Θα παραδοθεί στους αθλούμενους από τον ΔΟΠΠΑΤ όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα 6 Απριλίου ,ως Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη , η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου Μαρία Ράλλη ανακοινώνει στους αθλούμενους πολίτες της πόλης ότι είναι έτοιμοι να παραδώσουν, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, μία ακόμα αίθουσα μυικής ενδυνάμωσης στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, η κ. Ράλλη:

«Η καταγραφή των αναγκών και η προώθηση ενεργειών για τη βελτίωση, αλλά και τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών, στα πλαίσια προφανώς της τρέχουσας δύσκολης συγκυρίας και των οικονομικών μας δυνατοτήτων, αποτελεί για όλους μας υψηλή προτεραιότητα.

Βασική μας επιδίωξη είναι όλοι οι δημότες, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία ή κοινωνική τάξη και φυσικά οι ομάδες μας, να έχουν την ευκαιρία, με τις καλύτερες κατά το δυνατόν προϋποθέσεις να αθλούνται σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ναυπλιέων.

Επιπλέον, ένας ακόμα βασικός στόχος μας είναι η συνέχεια της παρέμβασης του αθλητισμού στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας με τη θεσμοθετημένη, αλλά και περιστασιακή οργάνωση αθλητικών αγώνων και εκδηλώσεων.

Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον και την αποφασιστική συμβολή του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου, της Αντιδημάρχου Τουρισμού Νάντιας Αναστασίου και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, σχετικά με την ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι με την επιστροφή μας στην κανονικότητα θα προχωρήσουμε το ίδιο αποτελεσματικά στην οργάνωση και διεξαγωγή σειρά αγώνων και εκδηλώσεων.

Άλλωστε, ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, ο Παλαμήδειος Άθλος, το Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου «Διαμαντής Ανδρώνης», το Τριαθλο, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα αγώνων, μας δείχνουν το δρόμο.

Ως εκ τούτου η φροντίδα και η έννοια μας αφορά και τη διαθεσιμότητα των αθλητικών υποδομών του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων.

Αγαπητοί φίλοι, η τοπική αυτοδιοίκηση με τον κοινωνικό ρόλο που έχει μπορεί να γίνει, μέσω και του Αθλητισμού, δύναμη αποτροπής για πολλά από τα αρνητικά φαινόμενα, που έχει επιφέρει η νέα καθημερινότητα .

Όλοι εμείς, λοιπόν, που υπηρετούμε τη δεδομένη στιγμή τους δημότες μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με την περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και της πόλης μας και όλων των περιφερειακών εγκαταστάσεων».

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ