ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΥΓΕΙΑ

Αγανάκτηση γονέων για τις ελλείψεις παιδιάτρων στο Γ.Ν. Αργολίδας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου την Παρασκευή

Την αγανάκτηση των γονέων στο Ναύπλιο έχουν προκαλέσει τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στη λειτουργία των Παιδιατρικών Τμημάτων, λόγω έλλειψης παιδιάτρων, στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας εδώ και αρκετό καιρό.

Η αδυναμία κάλυψης των παιδιών οδήγησε την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου να προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο την Παρασκευή 27 Μαΐου, στη 1.15 το μεσημέρι, με αίτημα την άμεση παιδιατρική κάλυψη των δύο νοσηλευτικών μονάδων του νομού.

Να υπενθυμίσουμε ότι, αυτή τη στιγμή στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους δεν υπηρετεί κανένας παιδίατρος, ενώ στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου υπηρετεί μία παιδίατρος με βαθμό Διευθυντή.

Η κατάσταση αυτή δυσχεραίνει το πρόγραμμα των εφημεριών ενώ είναι ανεπαρκής η παιδιατρική κάλυψη στα νεογνά που γεννιούνται στις Μαιευτικές Κλινικές τόσο του Άργους όσο και του Ναυπλίου.

Επιπλέον, δεν έχει ακόμη λειτουργήσει η παιδιατρική κλινική της Νοσοκομειακής Μονάδας του Άργους η οποία, ενώ είναι εδώ και καιρό έτοιμη, παραμένει ακόμη ανενεργή.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 142