ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ

3 weeks ago
195 Views

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου ότι είμαι καλά μετά το φοβερό τροχαίο που ενεπλάκην στη Θεσσαλονίκη. όχι τίποτε άλλο αλλά όταν σας λέω ότι είμαι κομάντο παλιάς κοπής να με πιστεύετε.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον παλιό μου φίλο Αντώνη Μανιάτη radio 741 που επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι η φιλία είναι σαν τα παλιά βιβλία που όσο περισσότερο παλιώνουν τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτούν.

Αντώνη φίλε μου σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλο το ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου Παπανικολάου της Δ΄χειρουργικής κατά την εφημερία ξημερώματα Πέμπτης 31 Οκτωβρίου για την άψογη αντιμετώπιση του τραυματισμού μου από σοβαρό τροχαίο που ενεπλάκην στις 4 τα ξημερώματα στον εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης Σερρών στο ύψος του Δερβενίου από αναδίπλωση νταλίκας και ολικό κλείσιμο της εθνικής. Ειδικότερα τον νεαρό πολύ αξιόλογο επιστήμονα και πολλά υποσχόμενο για την ηλικία του επικεφαλής εκείνη την ώρα ιατρό της χειρουργικής Παύλο Αλεξιάδη αν δεν με απατά η μνήμη μου καθώς επίσης και την προϊσταμένη του οφθαλμολογικού και το ιατρικό προσωπικό του οφθαλμολογικού τμήματος που με φιλοξένησε επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια στην Δ χειρουργική.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *