ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος RC στο Άργος

Σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην πίστα RCmaniacs Argos Racing Track του Άργους διοργανώνετε ο 3ος Αγώνας πρωταθλήματος RC.

Από νωρίς σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στην πίστα του Άργους ξεκίνησε η προπόνηση και οι δοκιμές των αγωνιστικών αμαξιών για τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος RC (τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα ηλεκτρικού κινητήρα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες).

Η Σαββατιάτικη προπόνηση περιλαμβάνει τις δοκιμές και αλλαγές στα αυτοκίνητα τους, ώστε να έχουν την καλύτερη προσαρμογή στην πίστα, για τις κατατακτήριες θέσεις εκκίνησης για τον αγώνα που ακολουθεί.

Δοκιμές και αλλαγές στα λάστιχα και στο στήσιμο των αυτοκινήτων ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την συγκεκριμένη πίστα.

Την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη ξεκινούν από νωρίς το πρωί 9:00 τα προκριματικά για την κατάταξη των θέσεων για την εκκίνηση του αγώνα του Πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός γιατί οι βαθμολογίες είναι τόσο οριακά μεταξύ τούς που αυτός ο αγώνας θα είναι ο πιο καθοριστικός για να αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή ανά κατηγορία, με αποτέλεσμα στον τέταρτο αγώνα κάποιοι να έχουν κλειδώσει τις πρώτες δεύτερες και τρίτες θέσεις και θα τρέξουν πιο χαλαρά.

Ο αγώνας είναι πλέον προσαρμοσμένος στην ίδια φιλοσοφία όπως τους αγώνες της formula1.

Είναι ο 3ος από τους 4 συνολικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος RC.

Ο αγώνας ξεκινά με τα προκριματικά και ελεύθερο χρόνο ώστε να βγουν οι καλύτεροι χρόνοι που θα καθορίσουν τις θέσεις κατάταξης για την εκκίνηση του αγώνα.

Η χρονομέτρηση των αυτοκινήτων γίνετε αυτόματα μέσω του σένσορα καταγραφής που είναι εφοδιασμένα ώστε να καταγραφεί ο καλύτερος χρόνος όπου θα καθορίσει την θέση τους στην εκκίνηση.

Οι αγώνες είναι 5 λεπτών και υπάρχουν 2 κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι η OPEN (αγωνιστική) όπου τα αυτοκίνητα φτάνουν της ιλιγγιώδεις ταχύτητες των 120 χλμ. Ενώ η
δεύτερη κατηγορία είναι η STOCK όπου είναι λίγο πιο αργή κατηγορία αλλά πιο οικονομική.

Μετά από κάθε αγώνα υπάρχει εξονυχιστικός τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων που εξασφαλίζει την δίκαιη διεξαγωγή του αγώνα.

Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και στις δυο κατηγορίες. Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνετε από τη ΕΛ.Μ.Ε. – Ελληνική Μοντελιστική Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άργος: Μονομαχία Καμπόσου – Μαλτέζου στον 2ο γύρο των εκλογών

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση στον ισόπεδο κόμβο Μυκηνών — Επένδυση στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Μετάλλια και επιτυχίες για τους Ιπτάμενους αθλητές

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια στο Αθλητικό Κέντρο «Άδωνις»

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Run Greece Nauplio . Εγγραφές μέχρι 8μμ.

AGGELOS DRITSAS

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Υπερψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

AGGELOS DRITSAS

Στη γιορτή λήξης του διδακτικού έτους του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζο

AGGELOS DRITSAS

Ατρόμητος Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη νίκη των Δαναών

AGGELOS DRITSAS

Εργασίες αποκατάστασης στο τμήμα της διώρυγας του Αναβάλλου που κατέρρευσε στην περιοχή “Κουτσογιάννια”

AGGELOS DRITSAS

Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους33-29

AGGELOS DRITSAS