ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος RC στο Άργος

Σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην πίστα RCmaniacs Argos Racing Track του Άργους διοργανώνετε ο 3ος Αγώνας πρωταθλήματος RC.

Από νωρίς σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στην πίστα του Άργους ξεκίνησε η προπόνηση και οι δοκιμές των αγωνιστικών αμαξιών για τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος RC (τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα ηλεκτρικού κινητήρα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες).

Η Σαββατιάτικη προπόνηση περιλαμβάνει τις δοκιμές και αλλαγές στα αυτοκίνητα τους, ώστε να έχουν την καλύτερη προσαρμογή στην πίστα, για τις κατατακτήριες θέσεις εκκίνησης για τον αγώνα που ακολουθεί.

Δοκιμές και αλλαγές στα λάστιχα και στο στήσιμο των αυτοκινήτων ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την συγκεκριμένη πίστα.

Την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη ξεκινούν από νωρίς το πρωί 9:00 τα προκριματικά για την κατάταξη των θέσεων για την εκκίνηση του αγώνα του Πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός γιατί οι βαθμολογίες είναι τόσο οριακά μεταξύ τούς που αυτός ο αγώνας θα είναι ο πιο καθοριστικός για να αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή ανά κατηγορία, με αποτέλεσμα στον τέταρτο αγώνα κάποιοι να έχουν κλειδώσει τις πρώτες δεύτερες και τρίτες θέσεις και θα τρέξουν πιο χαλαρά.

Ο αγώνας είναι πλέον προσαρμοσμένος στην ίδια φιλοσοφία όπως τους αγώνες της formula1.

Είναι ο 3ος από τους 4 συνολικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος RC.

Ο αγώνας ξεκινά με τα προκριματικά και ελεύθερο χρόνο ώστε να βγουν οι καλύτεροι χρόνοι που θα καθορίσουν τις θέσεις κατάταξης για την εκκίνηση του αγώνα.

Η χρονομέτρηση των αυτοκινήτων γίνετε αυτόματα μέσω του σένσορα καταγραφής που είναι εφοδιασμένα ώστε να καταγραφεί ο καλύτερος χρόνος όπου θα καθορίσει την θέση τους στην εκκίνηση.

Οι αγώνες είναι 5 λεπτών και υπάρχουν 2 κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι η OPEN (αγωνιστική) όπου τα αυτοκίνητα φτάνουν της ιλιγγιώδεις ταχύτητες των 120 χλμ. Ενώ η
δεύτερη κατηγορία είναι η STOCK όπου είναι λίγο πιο αργή κατηγορία αλλά πιο οικονομική.

Μετά από κάθε αγώνα υπάρχει εξονυχιστικός τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων που εξασφαλίζει την δίκαιη διεξαγωγή του αγώνα.

Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και στις δυο κατηγορίες. Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνετε από τη ΕΛ.Μ.Ε. – Ελληνική Μοντελιστική Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ψάχνουν για λίρες στο Άργος από την περίοδο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό του Παναργειακού με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Με συμμετοχή 700 αθλητών ολοκληρώθηκε το Artemisio Mountain Running στην Καρυά Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δύσκολο και ανταγωνιστικό ήταν το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του Οίακα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Παλιός Σταθμός ΟΣΕ στους Μύλους συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Swing & Sing.

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Artemisio Mountain Running 2024

AGGELOS DRITSAS

Σταδιακή αποκατάσταση του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ 25-10-2025

AGGELOS DRITSAS

12ο Εαρινό Ράλλυ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Με μια εντυπωσιακή βραδιά στο Αρχαίο Θέατρο Άργους ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ 0-6

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία με ιστορικά τραγούδια εποχής για την 130η επέτειο του ΔΑΝΑΟΥ

AGGELOS DRITSAS