ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέο μήνυμα του 112: «Καθυστερήστε την αναχώρησή σας» – Δόθηκε και τρίτη λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ανοιχτά τα διόδια σε Ελευσίνα και Κόρινθο

Νέο μήνυμα του 112 εστάλη λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, σε πολίτες στην Αττική για την πρόσβαση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου, ενώ είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο, καθώς είναι κλειστή και η παλιά εθνική οδός.

Στο μήνυμα αναφέρεται πως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και συστήνεται οι πολίτες να καθυστερήσουν την αναχώρησή τους, εφόσον ο προορισμός τους είναι η Πελοπόννησος. Σημειώνεται πως τα διόδια σε Ελευσίνα και Κόρινθο είναι ανοιχτά.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Η κίνηση στο σημείο όπως αποτυπώνεται από την υπηρεσία Google maps, στις 12:35 το μεσημέρι του Σαββάτου

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου στην κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω των εργασιών κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά που ακολούθησε την ανατροπή βυτιοφόρου, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα, δηλαδή 2-3 χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Κορίνθου, απαιτούνται περίπου δύο ώρες – μία απόσταση που κανονικά διαρκεί περί τα 45 λεπτά. Η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια της Κορίνθου γίνεται δωρεάν – με ανοιχτές τις μπάρες – ωστόσο τα αυτοκίνητα στο σημείο είναι σχεδόν ακινητοποιημένα, με τις ουρές των οχημάτων να ξεπερνούν ήδη τα 4-5 χιλιόμετρα.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο

Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο

Το τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή του βυτιοφόρου συνέβη στο σημείο όπου διασταυρώνεται η παλιά με τη νέα εθνική οδό, λίγο μετά τα διόδια της Κορίνθου και πριν τον Ισθμό, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στη γέφυρα, λόγω του θερμικού φορτίου, οδήγησαν στην απόφαση για καταδάφισή της, για λόγους ασφαλείας. Λόγω αυτού, η κυκλοφορία στην παλιά εθνική στο σημείο έχει διακοπεί εντελώς και είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει. Επιπλέον όμως, από χθες έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στη νέα εθνική, με αποτέλεσμα, η πρόσβαση από την Αττική προς την Πελοπόννησο να γίνεται – έως το μεσημέρι – μέσω δύο λωρίδων κυκλοφορίας και αφού γίνεται αντιδρόμηση.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα
Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού, λίγο πριν από τον Ισθμό

Μετά τη διαπίστωση του προβλήματος, αποφασίστηκε να δοθούν στην κυκλοφορία τρεις λωρίδες στο ρευμα προς Κόρινθο. Η τροχαια συνιστά στους διερχόμενους, που λόγω των ευρωεκλογών είναι σήμερα ιδιαίτερα αυξημένος ο αριθμός τους, να αναχωρήσουν λίγο αργότερα προς τους προορισμούς τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ”Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” την Παρασκεύη 22 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Έχει πάει η καταγγελία σύννεφο με τις παραλίες

AGGELOS DRITSAS

Το τελευταίο ταξίδι…..του καθηγητή ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΡΒΑ

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Επίδαυρος: Το Φιλοζωικό Σωματείο “Αρτάμιτι” ξεκίνησε τις στειρώσεις αδέσποτων γατιών

AGGELOS DRITSAS

Το Έθιμο “Γιάλα-Γιάλα”στην Ερμιόνη. Βίντεο του Άγγελου Δρίτσα 24 χρόνια μετά!

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Κακοκαιρία με χιόνια και στα ορεινά της Πελοποννήσου από την Παρασκευή 

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ανοιχτά από το Κρανίδι – Αισθητός και σε περιοχές της Αττικής

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΣ : Σήμερα η πόλη έβαλε τα γιορτινά της. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Στη μάχη του πρωταθλήματος η ομάδα Προ Μίνι Παίδων του Ν.Ο. Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

  Ευρωεκλογές 2024: Με Βέφα, Βατίδου, Ηλιάδη και Καμπούρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Οι χειμερινοί κολυμβητές στο Ναύπλιο έκοψαν την βασιλόπιτα του 2024

AGGELOS DRITSAS