ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Άργους – Μυκηνών έγιναν δεκτές και ακούστηκαν τα προβλήματα τους στην νέα Δημοτική αρχή . 

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου καθαριότητας, Κας. Αργυροπούλου Αναστασίας και τον προϊστάμενο καθαριότητας Κο. Παπαϊωάνου Νίκο έγινε συνάντηση με τις Σχολικές Καθαρίστριες του Δήμου Άργους – Μυκηνών, που παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καθαριστών Σχολείων Αργολίδας, στο ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο Άργος, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χρόνια τώρα από την προηγούμενη δημοτική αρχή. 

Η κυρία Αργυροπούλου δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα τους και δεν αρνήθηκε ακόμα και τον προσωπικό διάλογο με την κάθε συναδέλφισα ακούγοντας προσεκτικά την κάθε μια. 

Το σίγουρο είναι ότι αρχίζει μια άλλη νέα εποχή για αυτές τις συναδέλφισες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν αόρατες στις εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου 

Βαλεντίνα Σαδίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κυριάκου Σάμιου «Χνάρια Θεάτρου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Διακινούσαν ηρωίνη και έκλεβαν ηλεκτρική ενέργεια

AGGELOS DRITSAS

Ανατροπή με τον καφέ στο αυτοκίνητο – Σε ποιες περιπτώσεις θα επιβάλλεται πρόστιμο

AGGELOS DRITSAS

 Το Πυργόσπιτο της Κάντιας ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η 20η «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ»

AGGELOS DRITSAS

Σπάω τη σιωπή”: Δράση μαθητών για τον σχολικό εκφοβισμό στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ο άρρηκτος δεσμός του Καμπόσου με το λαό του Άργους

AGGELOS DRITSAS

Τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Ανδριανός στον Δημήτρη Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Σ. Αργολίδας: Και η εταιρεία ΑΣΠΙΣ κατέθεσε προσφορά 0,20 €/kg για τα πορτοκάλια χυμοποίησης

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο Άργος για την ανίχνευση διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 SUMMER CAMP

AGGELOS DRITSAS