ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλκ. Στεφανής: Παρουσίασε Το Ψηφοδέλτιο Της Παράταξης Του Από Την Σάμο

Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Αλκιβιάδη Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου παρουσιάστηκε στην Σάμο το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Οίνου ο κ. Στεφανής δήλωσε, ότι υπάρχουν υποψήφιοι ακόμη και στα πιο μικρά νησιά της Περιφέρειας, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας, που θα είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των κατοίκων των νησιών της.

Αναφορικά με τις αυξημένες ροές και την ένταση ξανά στο προσφυγικό τόνισε ότι απαιτείται καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και μια ταχύτερη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου ώστε οι μετανάστες πολύ γρήγορα να αναχωρούν.

Διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι όταν θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην επαναληφθούν οι σκηνές που βίωσαν τα νησιά τα προηγούμενα χρόνια.

Τόνισε επίσης, ότι δε θα υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να γίνει αλλά θα ζητήσει από όλους πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση των στόχων, που θα θέσει ο συνδυασμός του.

Τα ονόματα των υποψηφίων για Σάμο και Ικαρία είναι:

ΠΕ Σάμου

1. Αμυρσώνη Βασιλεία

2. Καλατζής Αναστάσιος

3. Κατρακάζος Νικόλαος

4. Κωνσταντινίδης Πολυκράτης

5. Πανουράκης Βασίλειος

6. Παυλής Κωνσταντίνος

7. Στεφανής Νικόλαος8. Τσιτσεκλής Δούκας.

ΠΕ Ικαρίας

1. Γενούζος Παναγιώτης.

Ο κ. Στεφανής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της πόλης ενώ νωρίτερα την Πέμπτη ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σάμο, παρακολουθώντας την εορταστική λειτουργία και περιφορά, στην Ιερά Μονή Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμονας”, το Κέντρο Υγείας της πόλης, τον ΕΦΚΑ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου όπου είχε ουσιαστικές συζητήσεις με τις Διοικήσεις, αλλά και το προσωπικό όλων των φορέων, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι νησιώτες.

Την Παρασκευή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του ο κ. Στεφανής θα επισκεφτεί το Καρλόβασι , το Κέντρο Υγείας της περιοχής, τον ΕΟΣΣ, επαγγελματίες του Καρλοβάσου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τέλος θα βρεθεί στο Κοκκάρι όπου θα συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκιδική που χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει στις 31 Μαΐου με 6 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Η περιπέτεια της νοσηλείας του

AGGELOS DRITSAS

Ο Ποσειδώνας ήρθε και φέτος να ταράξει τα ήρεμα νερά του Αναπλιού και η Ναυτική Εικαστική Ναυπλιάδα 2024

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΚΟΚΚΙΝΑΔΕΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστώ θερμά τον Πέτρο Τατούλη και όλους τους συναδέλφους μου

AGGELOS DRITSAS

Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, στην Παναγία την Κατακεκρυμμένη (Πορτοκαλούσα) στο Άργος.

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τρίτη 16 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Το Μητρώο των Αγροτών θα αναλάβουν τα Επιμελητήρια;

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν σήμερα τα Μικρασιατικά 2025!

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο στην Αργολίδα Αυτοκίνητο – Έπεσε πάνω σε τρακτέρ με πορτοκάλια

AGGELOS DRITSAS

50χρονος αλλοδαπός στο Άργος έκλεψε μηχανή αλλά δεν την χάρηκε

AGGELOS DRITSAS