ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλκ. Στεφανής: Παρουσίασε Το Ψηφοδέλτιο Της Παράταξης Του Από Την Σάμο

Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Αλκιβιάδη Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου παρουσιάστηκε στην Σάμο το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Οίνου ο κ. Στεφανής δήλωσε, ότι υπάρχουν υποψήφιοι ακόμη και στα πιο μικρά νησιά της Περιφέρειας, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας, που θα είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των κατοίκων των νησιών της.

Αναφορικά με τις αυξημένες ροές και την ένταση ξανά στο προσφυγικό τόνισε ότι απαιτείται καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και μια ταχύτερη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου ώστε οι μετανάστες πολύ γρήγορα να αναχωρούν.

Διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι όταν θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην επαναληφθούν οι σκηνές που βίωσαν τα νησιά τα προηγούμενα χρόνια.

Τόνισε επίσης, ότι δε θα υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να γίνει αλλά θα ζητήσει από όλους πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση των στόχων, που θα θέσει ο συνδυασμός του.

Τα ονόματα των υποψηφίων για Σάμο και Ικαρία είναι:

ΠΕ Σάμου

1. Αμυρσώνη Βασιλεία

2. Καλατζής Αναστάσιος

3. Κατρακάζος Νικόλαος

4. Κωνσταντινίδης Πολυκράτης

5. Πανουράκης Βασίλειος

6. Παυλής Κωνσταντίνος

7. Στεφανής Νικόλαος8. Τσιτσεκλής Δούκας.

ΠΕ Ικαρίας

1. Γενούζος Παναγιώτης.

Ο κ. Στεφανής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της πόλης ενώ νωρίτερα την Πέμπτη ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σάμο, παρακολουθώντας την εορταστική λειτουργία και περιφορά, στην Ιερά Μονή Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμονας”, το Κέντρο Υγείας της πόλης, τον ΕΦΚΑ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου όπου είχε ουσιαστικές συζητήσεις με τις Διοικήσεις, αλλά και το προσωπικό όλων των φορέων, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι νησιώτες.

Την Παρασκευή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του ο κ. Στεφανής θα επισκεφτεί το Καρλόβασι , το Κέντρο Υγείας της περιοχής, τον ΕΟΣΣ, επαγγελματίες του Καρλοβάσου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τέλος θα βρεθεί στο Κοκκάρι όπου θα συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πανελλαδικές εξετάσεις / Ανοίγει η πλατφόρμα για την εγγραφή των επιτυχόντων στα ΑΕΙ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Την Αγία Παρασκευή γιόρτασαν στο Τσέλο Ασίνης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πουλούσε «μαϊμούδες» στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Θέμα χρόνου η ανάρτηση της κατάταξης – Τα επόμενα βήματα

AGGELOS DRITSAS

Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής, Άγιος Πέτρος Κυνουρίας.

AGGELOS DRITSAS

426 σχολικές μονάδες σε 245 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Μια σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε…. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

13 θέματα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

 34ο Φεστιβάλ Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Τα 13 θέματα που θα συζητηθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή Τουλίπας 2024!Σας περιμένουμε όλους!!

AGGELOS DRITSAS