ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλκ. Στεφανής: Παρουσίασε Το Ψηφοδέλτιο Της Παράταξης Του Από Την Σάμο

Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Αλκιβιάδη Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου παρουσιάστηκε στην Σάμο το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Οίνου ο κ. Στεφανής δήλωσε, ότι υπάρχουν υποψήφιοι ακόμη και στα πιο μικρά νησιά της Περιφέρειας, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας, που θα είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των κατοίκων των νησιών της.

Αναφορικά με τις αυξημένες ροές και την ένταση ξανά στο προσφυγικό τόνισε ότι απαιτείται καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και μια ταχύτερη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου ώστε οι μετανάστες πολύ γρήγορα να αναχωρούν.

Διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι όταν θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην επαναληφθούν οι σκηνές που βίωσαν τα νησιά τα προηγούμενα χρόνια.

Τόνισε επίσης, ότι δε θα υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να γίνει αλλά θα ζητήσει από όλους πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση των στόχων, που θα θέσει ο συνδυασμός του.

Τα ονόματα των υποψηφίων για Σάμο και Ικαρία είναι:

ΠΕ Σάμου

1. Αμυρσώνη Βασιλεία

2. Καλατζής Αναστάσιος

3. Κατρακάζος Νικόλαος

4. Κωνσταντινίδης Πολυκράτης

5. Πανουράκης Βασίλειος

6. Παυλής Κωνσταντίνος

7. Στεφανής Νικόλαος8. Τσιτσεκλής Δούκας.

ΠΕ Ικαρίας

1. Γενούζος Παναγιώτης.

Ο κ. Στεφανής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της πόλης ενώ νωρίτερα την Πέμπτη ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σάμο, παρακολουθώντας την εορταστική λειτουργία και περιφορά, στην Ιερά Μονή Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμονας”, το Κέντρο Υγείας της πόλης, τον ΕΦΚΑ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου όπου είχε ουσιαστικές συζητήσεις με τις Διοικήσεις, αλλά και το προσωπικό όλων των φορέων, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι νησιώτες.

Την Παρασκευή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του ο κ. Στεφανής θα επισκεφτεί το Καρλόβασι , το Κέντρο Υγείας της περιοχής, τον ΕΟΣΣ, επαγγελματίες του Καρλοβάσου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τέλος θα βρεθεί στο Κοκκάρι όπου θα συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτρης Πτωχός: «Αύξηση του ορίου πληρωμών, ένα κρίσιμο εργαλείο για τις Περιφέρειες και τους Δήμους»

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ,ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2024-25

AGGELOS DRITSAS

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην ΕΡΤ αύριο στις 08:30

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος μίλησε ανοιχτά και ο λόγος του ήταν ξεκάθαρος… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παράταση προγραμματικής περιόδου και διεύρυνση επιλέξιμων έργων στο «Αντώνης Τρίτσης»

AGGELOS DRITSAS

Ακραίες θερμές αέριες μάζες και στην Ελλάδα από την Κυριακή έως την Τρίτη

AGGELOS DRITSAS

Δωρεά απινιδωτή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

ΑΙΤΗΣΕΙΣ VOUCHER – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΚΔΑΠ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Κωστούρου στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση για το Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στο Κρανίδι ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS