www.AggelosDritsas.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλκ. Στεφανής: Παρουσίασε Το Ψηφοδέλτιο Της Παράταξης Του Από Την Σάμο

Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Αλκιβιάδη Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου παρουσιάστηκε στην Σάμο το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Οίνου ο κ. Στεφανής δήλωσε, ότι υπάρχουν υποψήφιοι ακόμη και στα πιο μικρά νησιά της Περιφέρειας, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας, που θα είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των κατοίκων των νησιών της.

Αναφορικά με τις αυξημένες ροές και την ένταση ξανά στο προσφυγικό τόνισε ότι απαιτείται καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και μια ταχύτερη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου ώστε οι μετανάστες πολύ γρήγορα να αναχωρούν.

Διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι όταν θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην επαναληφθούν οι σκηνές που βίωσαν τα νησιά τα προηγούμενα χρόνια.

Τόνισε επίσης, ότι δε θα υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να γίνει αλλά θα ζητήσει από όλους πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση των στόχων, που θα θέσει ο συνδυασμός του.

Τα ονόματα των υποψηφίων για Σάμο και Ικαρία είναι:

ΠΕ Σάμου

1. Αμυρσώνη Βασιλεία

2. Καλατζής Αναστάσιος

3. Κατρακάζος Νικόλαος

4. Κωνσταντινίδης Πολυκράτης

5. Πανουράκης Βασίλειος

6. Παυλής Κωνσταντίνος

7. Στεφανής Νικόλαος8. Τσιτσεκλής Δούκας.

ΠΕ Ικαρίας

1. Γενούζος Παναγιώτης.

Ο κ. Στεφανής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της πόλης ενώ νωρίτερα την Πέμπτη ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σάμο, παρακολουθώντας την εορταστική λειτουργία και περιφορά, στην Ιερά Μονή Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμονας”, το Κέντρο Υγείας της πόλης, τον ΕΦΚΑ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου όπου είχε ουσιαστικές συζητήσεις με τις Διοικήσεις, αλλά και το προσωπικό όλων των φορέων, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι νησιώτες.

Την Παρασκευή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του ο κ. Στεφανής θα επισκεφτεί το Καρλόβασι , το Κέντρο Υγείας της περιοχής, τον ΕΟΣΣ, επαγγελματίες του Καρλοβάσου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τέλος θα βρεθεί στο Κοκκάρι όπου θα συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δώρο Πάσχα 2024: Πότε μπαίνει – Τι ισχύει με ΟΑΕΔ, συνταξιούχους, ιδιωτικό τομέα

AGGELOS DRITSAS

Εξαρθρώθηκε εγκληματική συμμορία στην Αργολίδα που διακινούσε ναρκωτικά

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 30/8 στη Νέα Κίο Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια της 3ης μονάδας απορριμμάτων στην Πελοπόννησο στην Καλλιρρόη του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία

AGGELOS DRITSAS

Επίδαυρος: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής”

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία τροφίμων στο Ναύπλιο ζητάει Εργάτη Παραγωγής για εποχιακή ή μόνιμη απασχόληση

AGGELOS DRITSAS

Τον πολυαγαπημένο & σεβαστό μας Σύζυγο , Πατέρα & Υιό Χρήστο Ιωα . Βασιλείου (ΤΣΙΤΣΟΣ ) ετών 59 αποχαιρετούμε

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ο Παναργειακός πήρε και τον Τσούτση

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση για το ωράριο φορτοεκφόρτωσης στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Ηλεκτροκίνητο mini bus προμηθεύεται ο Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Νοροϊός: Σε 48ωρη καραντίνα λόγω ιού – Νέα απαίτηση «μην βγαίνετε από τα σπίτια»

AGGELOS DRITSAS

Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή: Μηδενικές μεταθέσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS