ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλκ. Στεφανής: Παρουσίασε Το Ψηφοδέλτιο Της Παράταξης Του Από Την Σάμο

Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Αλκιβιάδη Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου παρουσιάστηκε στην Σάμο το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Οίνου ο κ. Στεφανής δήλωσε, ότι υπάρχουν υποψήφιοι ακόμη και στα πιο μικρά νησιά της Περιφέρειας, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας, που θα είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των κατοίκων των νησιών της.

Αναφορικά με τις αυξημένες ροές και την ένταση ξανά στο προσφυγικό τόνισε ότι απαιτείται καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και μια ταχύτερη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου ώστε οι μετανάστες πολύ γρήγορα να αναχωρούν.

Διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι όταν θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην επαναληφθούν οι σκηνές που βίωσαν τα νησιά τα προηγούμενα χρόνια.

Τόνισε επίσης, ότι δε θα υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να γίνει αλλά θα ζητήσει από όλους πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση των στόχων, που θα θέσει ο συνδυασμός του.

Τα ονόματα των υποψηφίων για Σάμο και Ικαρία είναι:

ΠΕ Σάμου

1. Αμυρσώνη Βασιλεία

2. Καλατζής Αναστάσιος

3. Κατρακάζος Νικόλαος

4. Κωνσταντινίδης Πολυκράτης

5. Πανουράκης Βασίλειος

6. Παυλής Κωνσταντίνος

7. Στεφανής Νικόλαος8. Τσιτσεκλής Δούκας.

ΠΕ Ικαρίας

1. Γενούζος Παναγιώτης.

Ο κ. Στεφανής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της πόλης ενώ νωρίτερα την Πέμπτη ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σάμο, παρακολουθώντας την εορταστική λειτουργία και περιφορά, στην Ιερά Μονή Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμονας”, το Κέντρο Υγείας της πόλης, τον ΕΦΚΑ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου όπου είχε ουσιαστικές συζητήσεις με τις Διοικήσεις, αλλά και το προσωπικό όλων των φορέων, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι νησιώτες.

Την Παρασκευή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του ο κ. Στεφανής θα επισκεφτεί το Καρλόβασι , το Κέντρο Υγείας της περιοχής, τον ΕΟΣΣ, επαγγελματίες του Καρλοβάσου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τέλος θα βρεθεί στο Κοκκάρι όπου θα συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει πλέον προϋπολογισμό, παρά τα εμπόδια που άφησε η προηγούμενη καταστροφική Δημοτική Αρχή. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Συνελήφθη 42χρονος στο Άργος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

AGGELOS DRITSAS

Πτώση κτιρίου σε κεντρικό σημείο του Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

ΕΣΠΑ: Ποιες επιχειρήσεις θα μοιραστούν 65 εκατομμύρια ευρώ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟRΤΑΖ : Στο Αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου όπου βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγουλάς

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Σπιτική Λαγάνα: Απλή και πανεύκολη συνταγή

AGGELOS DRITSAS

Ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά του Παναμά

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη μαθητών του 1 ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Δημαρχείο

AGGELOS DRITSAS

Ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Φάρος»

AGGELOS DRITSAS

Live στο Άργος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: 17 άτομα συνέλαβε η αστυνομία για διάφορα αδικήματα

AGGELOS DRITSAS