ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΥΓΕΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι θάνατοι από κορωνοϊό στη Σαγκάη μετά την επιβολή του lockdown

Τους πρώτους θανάτους από κορωνοϊό κατέγραψε η Σανγκάη παρά το σκληρό lockdown, που προκάλεσε σκηνές χάους στους δρόμους της πόλης. Το εν λόγω lockdown είναι απάνθρωπο και όλος ο υπόλοιπος κόσμος αναρωτιέται τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν σήμερα τους πρώτους τρεις θανάτους ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 στη Σαγκάη αφότου επιβλήθηκε lockdown στην κινεζική οικονομική πρωτεύουσα, στα τέλη Μαρτίου.

Ο ασιατικός γίγαντας, όπου οι αρχές συνεχίζουν να εφαρμόζουν πολιτική «μηδέν κρουσμάτων» του νέου κορονοϊού, επισήμως δεν έχει καταγράψει παρά 4.641 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 αφότου ταυτοποιήθηκε ο SARS-CoV-2 στο έδαφός της, στην πόλη Γουχάν, στα τέλη του 2019.

Στη Σαγκάη επιβεβαιώθηκαν 19.831 ασυμπτωματικά κρούσματα του ιού το τελευταίο 24ωρο, από 21.582 το Σάββατο, και 2.417 συμπτωματικούς ασθενείς, από 3.238 την προηγουμένη.

Στη μητρόπολη έχουν γίνει πλέον πάνω από 200 εκατομμύρια εξετάσεις νουκλεϊκού οξέος από τη 10η Μαρτίου, στην προσπάθειά των αρχών να ελέγξουν το σοβαρότερο ξέσπασμα της πανδημίας στην Κίνα μέχρι σήμερα.

Related Posts

1 of 907