Πε. Οκτ 21st, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μητροπολίτης Άρτης – κ.κ Καλλίνικος

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Τους Μητροπολίτες που δέχθηκαν πριν από λίγο επίθεση με βιτριόλι από κληρικό, επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε αρχικά το Νοσοκομείο “ΛΑΪΚΟ” και στην συνέχεια το Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας των Αρχιερέων, καθώς και για την κατάσταση των δύο κληρικών των Συνοδικών Δικαστηρίων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μητροπολίτες Κηφισίας και Κονίτσης τραυματίστηκαν στην περιοχή του ματιού, οι Μητροπολίτες Γουμενίσσης και Ζακύνθου στο αυτί, ενώ ένας εκ των δύο κληρικών και στο λαιμό.
Ο Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος φαίνεται να έχει αποφύγει τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μετέβη στο ΚΑΤ, με ιδία μέσα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση και πιθανόν να μην νοσηλευτεί.   

Να αναφερθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για πρωτόγνωρα φαινόμενα, τονίζοντας ότι χρειάζεται προσπάθεια να μην διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία.

Τέλος να σημειωθεί ότι επικοινωνία είχε πριν από λίγο με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τους Μητροπολίτες που δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ίδια εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό και ευχήθηκε στα θύματα ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ