ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Γιατρός σε νοσοκομείο της επαρχίας ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ασθενή και όταν αυτός αρνήθηκε, τον απείλησε και τον εξευτέλισε.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ασθενής πήγε στο νοσοκομείο του Άργους όπου διαγνώστηκε με προβλήματα στα νεφρά και χρειαζόταν χειρουργείο. Τότε, ο γιατρός ζήτησε ευθέως από τον ασθενή να του δώσει 100€ για να τον χειρουργήσει.

Ο ασθενής αρνήθηκε και αργότερα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ο γιατρός απευθυνόμενος στον ασθενή του είπε να ζητήσει συγνώμη.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω γιατρός κλήθηκε στο χειρουργείο του ανθρώπου, που επέλεξε από άλλον γιατρό να τον χειρουργήσει, όταν παρουσιάστηκε επιπλοκή λέγοντας ότι αν δεν του ζητήσει συγνώμη δεν θα συνεχίσει την επέμβαση.

Ο ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό και μάλιστα, όπως είπε στον υπουργό Υγείας δεχόταν και απειλές για να μην προχωρήσει σε καταγγελία. Αναμένεται να υπάρξει και παρέμβαση του εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με απόφαση Πτωχού ορίστηκε νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Υπό το φως της Πανσελήνου, ο Αλέκος Βρέτος παρουσιάζει ένα project μεσογειακής στο Κάστρο του Άργους.

AGGELOS DRITSAS

Η Ερμιόνη άλλοτε και τώρα: 15 χρόνια δημιουργικής παρουσίας

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης λόγω καύσωνα:​

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός ΑΠΟ 1926: Ο Παναργειακός ανακοινώνει..

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτη Τηλεδιάσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Με την “Αλλαγη Πορείας” ο Ιωάννης Παπαντωνόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρά την άρνηση του Εισαγγελέα

AGGELOS DRITSAS

Μουσικά σχολεία πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS