Δε. Σεπ 27th, 2021

Απονομή του χρυσού κλειδιού της Ερμιονίδας στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Μεγάλη μέρα για το Κρανίδι σήμερα καθώς γιορτάζει ο πολιούχος του Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος.

Μετά την Αρχιερατικη θεία λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Ερμιονίδας κος Εφραίμ, οι προσκεκλημένοι μετέβησαν στο δημαρχείο Ερμιονίδας όπου ο Δήμος σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία του τίμησε με την ύψιστη διάκριση, το χρυσό κλειδί της Ερμιονίδας, την κυρία Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Η κα Βαρδινογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην Ερμιόνη. Το έργο της είναι μεγάλο όσον αφορά τη βοήθεια στο συνάνθρωπο αλλά και τον πολιτισμό, ενώ στέκεται αρωγός ιδιαίτερα απέναντι στο Δήμο Ερμιονίδας, την ιδιαίτερη πατρίδα της.Είναι πρόεδρος στο «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», και του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Από το 1999, είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα και την προστασία των παιδιών καθώς και την πολιτιστική κληρονομιά.

“Συγχαρητήρια στην κα Βαρδινογιάννη που μας κάνει περήφανους για το ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί αλλά και στο Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο και όλο το Δήμο Ερμιονίδας για την πρωτοβουλία τους.” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ