ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ναύπλιο 23-01-2025

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την έναρξη της θητείας της η νέα Δημοτική Αρχή του Ναυπλίου υπό τον Δήμαρχο κ. Ορφανό, έχει λάβει πλήθος αποφάσεων ενάντια στα συμφέροντα των συμπολιτών μας.

Τί να πρωτοθυμηθούμε; Το κατάπτυστο ψήφισμα για την παραλία της ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ, το οποίο στην ουσία κλείνει το μάτι σε κάθε επίδοξο επενδυτή και τον διαβεβαιώνει πως ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι στην ουσία συμμέτοχος στην απώλεια για το Ναυπλιακό λαό της μόνης λαϊκής παραλίας που έχει η πόλη μας; Την απόφαση για τη λήψη ενός υπέρογκου δανείου, με το οποίο θα κληθούν τελικά να πληρώσουν οι ίδιοι οι δημότες το χρέος που κληρονομήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή; Την απόφαση για τη μη δημιουργία Επιτροπής Πολιτισμού, έλλειψη η οποία φάνηκε ολοκάθαρα με τον αποσπασματικό και πρόχειρο χειρισμό από τη Δημοτική Αρχή της υπόθεσης του Μουσείου 1821 επί της Πλατείας Συντάγματος;

Αυτή τη φορά σειρά είχε η απόφαση για την ΑΥΞΗΣΗ των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ, αντίθετα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξης του κ. Ορφανού, όταν και είχε δεσμευτεί να μειώσει τα υπέρογκα δημοτικά τέλη, τα οποία είχε αυξήσει προηγουμένως ο κ. Κωστούρος. Έρχεται τώρα λοιπόν η δημοτική αρχή, συλλήβδην, οριζοντίως, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της κανένα γεωγραφικό ή άλλο κριτήριο, να αυξήσει κατά ποσοστό 56% τα δημοτικά τέλη για όλες τις επαγγελματικές χρήσεις -συνεχίζοντας την πολιτική του κ. Κωστούρου -, και μάλιστα ξεπερνώντας τον, να επιβάλει πρώτη φορά δημοτικά τέλη για τα ακίνητα που χρησιμοποιούνται για κοινωφελείς, μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς (!) σκοπούς !!!! Την ίδια στιγμή μάλιστα που δεν αυξάνει ούτε στο ελάχιστο τα δημοτικά τέλη για τα υποκαταστήματα των Τραπεζών. Είχε δε το θράσος η δημοτική αρχή να πανηγυρίζει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι η εισήγηση για την αύξηση των δημοτικών τελών ψηφίστηκε ομόφωνα, αποσιωπώντας ότι εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, την εισήγηση καταψήφισε και δικός της δημοτικός σύμβουλος!

Και δυστυχώς έπεται συνέχεια.

Η ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ δια των εκλεγμένων της δημοτικών συμβούλων, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, θα είναι παρούσα σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης μας και των χωριών μας και να προστατεύσει τα δικαιώματα των συμπολιτών μας, βάζοντας φρένο» στην καταστροφική πολιτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή.
Αντίθετα, «φρένο» στην κατρακύλα της παράταξης του κ. Ορφανού, δεν μπορεί να βάλει κανένας πια…

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»
Δημήτρης Παπαδημόπουλος
Δημήτρης Αγγέλαινας

#nafpliaenomeni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

86χρονη «έστησε» παγίδα σε απατεώνες – Της ζήτησαν 10.000 ευρώ για δήθεν «τροχαίο»

AGGELOS DRITSAS

Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης: Πετύχαμε την Καθαρή Πελοπόννησο και τώρα δημιουργούμε Κυκλική Οικονομία!

AGGELOS DRITSAS

Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση και τον καθαρισμό ρεμάτων στην Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Απεργία δημοσιογράφων αύριο 16/4: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

AGGELOS DRITSAS

Διαχείριση απορριμμάτων: Αγγίζουν τα 3 εκ ευρώ οι οφειλές δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Νερό στην Αργολίδα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΝΟΙΞΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !

AGGELOS DRITSAS

7-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025 Η θρυλικήεμπειρία των 1000 Miglia έρχεται στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

 Ρηγόπουλος Χάρης : Σήμερα γίνεσαι 27 από τα οποία 9 χρόνια μετανάστης στον Καναδά

AGGELOS DRITSAS

Το μπάσκετ της Αργολίδας είναι πλέον πολύ φτωχότερο.

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Κυριακή της ορθοδοξία.

AGGELOS DRITSAS

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας εφοδιάστηκε

AGGELOS DRITSAS