Αργολίδα: Έτοιμο για δημοπράτηση το νέο γήπεδο της Νέας Κίου

2 μήνες ago
5781 Views

Έτοιμο για δημοπράτηση είναι το νέο Γήπεδο της Νέας Κίου στην Αργολίδα με σύστημα υβριδικού χλοοτάπητα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για αγώνες υψηλού επιπέδου με πολύωρη χρήση. 
Περίπου 20 εκατομμύρια συνθετικές ίνες υψηλής ποιότητας και απόδοσης, καρφωμένες μέσα στο υπόστρωμα, παρέχουν μεγάλη ενίσχυση στον φυσικό χλοοτάπητα, ώστε το γήπεδο να έχει την μέγιστη απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα έως και 15 χρόνια χρήσης.
Επίσης θα ολοκληρωθεί η αποπεράτωση του γηπέδου της Δαλαμανάρας του Δήμου Άργους –Μυκηνών όπου θα διευκολύνει πολλά Αθλητικά σωματεία και θα αποσυμπιέσει τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας για Προπονήσεις & Αγώνες
Μετά από διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου και των Συνεργατών του ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, της Πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας)» συνολικού προϋπολογισμού 728.067,38 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας), η οποία αφορά τα γήπεδα Νέας Κίου και Δαλαμανάρας 
Αναλυτικά:

Η Πράξη αποτελείται από το εξής ένα υποέργο:

Υποέργο 1: «Ανακατασκευή γηπέδου Νέας Κίου με υβριδικό χλοοτάπητα του Δήμου Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας)» προϋπολογισμού 529.282,53 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας).

Υποέργο 2: «Αποπεράτωση γηπέδου Δαλαμανάρας του Δήμου Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας)» προϋπολογισμού 198.784,85 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας)

Η χρηματοδότηση της ανωτέρω Πράξης επιμερίζεται ως ακολούθως:
ΠΔΕ ΥΠ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΑΕ 600.000,00 €
ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΔΗΜΟΥ 128.067,38 €
ΣΥΝΟΛΟ 728.067,38 €

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *