ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελεσματα του 3ου ομίλου στην οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Αργολίδας:
Ελλάς Σύρου-Βύζας Μεγάρων 4-1
Θύελλα Ραφήνας-Ιάλυσος 0-2 
ΑΕ Μυκόνου-ΑΟ Πυλίου Κω 2-0 
Ρόδος-Παναιγιάλειος 1-1 
ΠΑΟ Βάρδας-Ερμιονίδα 3-2 
Πανελευσινιακός-ΑΕ Μεσολογγίου 2-0 
ΑΕΡ Αφάντου-Εράνη Φιλιατρών 2-0
Παναργειακός-Μαρκό 2-1 
ΠΑΣ Κόρινθος-Αστέρας Βάρης 1-0 

Τελικό αποτέλεσμα Παναργειακός-Μαρκό 2-1.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα σε τρεις μέρες επι ενος αξιόμαχου αντιπάλου που είχε ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Παναργειακός με πολύ καλό ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες,είχε δοκάρι με τον Garcia, του ακυρώθηκε γκολ του Χατζηβασιλειάδη αλλά το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-0 με το εύστοχο χτυπημα πέναλτι του Μαρίνη στο 33ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαρκό πίεσε αλλά οι παίκτες τους Γιώργου Βαζάκα στάθηκαν πολύ καλά, κυνήγησαν το γκολ και το πέτυχαν με το Μούγιο και έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον De Souza, Καρυπίδη, Μούγιο για μεγαλύτερο σκορ.

Μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής ο Παναργειακός έχει 10 βαθμούς βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα, δύο εκτός στη Ρόδο και δύο εντός σε τρεις μέρες Τετάρτη- Σάββατο στο Άργος.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Παναργειακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας στα Μέγαρα.

ΠΑΟ Βάρδας-Ερμιονίδα 3-2

Mετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και γκολ, ο ΠΑΟ Βάρδας, όχι μόνο γλίτωσε στο φινάλε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, αλλά με τεράστια ανατροπή έφτασε σε μια επική νίκη (3-2) στην αναμέτρηση με την πολύ μαχητική και επικίνδυνη Ερμιονίδα. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό, με σκόρερ τον Τριμπόνια. 

Οι «ταύροι» ισοφάρισαν στο 35ο λεπτό με τον Λαθύρη, όμως η χαρά της γηπεδούχου ομάδας κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς στην επόμενη φάση του ματς οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 με σκόρερ τον Καλά, οδηγώντας και πάλι στην ψυχρολουσία την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου. 

Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έκανε την ολική ανατροπή στα τελευταία λεπτά. 

Ο Παπαχριστόπουλος στο 84′ και ο Κοτσώνης στις καθυστερήσεις χάρισαν μια τεράστια νίκη στους «πράσινους», οι οποίοι έφτασαν στους 9 βαθμούς σε 5 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έναρξη εγγράφων & μαθημάτων για το “Dojang Argos Taekwondo Club”

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτριος Ορφανός βράβευσε τους μικρούς αθλητές του αγωνιστικού τμήματος της Ένωσης Argolida Taekwodo Union

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια υγείας του Κωνσταντίνου Μάκαρη

AGGELOS DRITSAS

Γέφυρα Αρκαδικού – Αυτή είναι η αρχαιότερη γέφυρα της Ευρώπης, ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Δόξα τω Θεώ!!!!! Εκκλησιασμός στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων στους Μύλους!

AGGELOS DRITSAS

Κάποιοι αποφάσισαν πάλι για εμάς χωρίς εμάς ,την κατάργηση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

Νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη στο Ναύπλιο με μαχαίρι στην κατοχή του

AGGELOS DRITSAS

Υπερπροσπάθεια 6,5 ωρών για τον Ναυπλιώτη Ironman Σταύρο Σμυρλή

AGGELOS DRITSAS

Μονοήμερη εκδρομή, διοργανώθηκε για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Άργους,

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση στην κορυφή του Όρους Αραχναίου για την τέλεση εσπερινού

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Σκάφος με επιβάτες από το Μπούρτζι δεν μπορούσε να τους αποβιβάσει στο λιμάνι λόγω κακοκαιρίας

AGGELOS DRITSAS