ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελεσματα του 3ου ομίλου στην οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Αργολίδας:
Ελλάς Σύρου-Βύζας Μεγάρων 4-1
Θύελλα Ραφήνας-Ιάλυσος 0-2 
ΑΕ Μυκόνου-ΑΟ Πυλίου Κω 2-0 
Ρόδος-Παναιγιάλειος 1-1 
ΠΑΟ Βάρδας-Ερμιονίδα 3-2 
Πανελευσινιακός-ΑΕ Μεσολογγίου 2-0 
ΑΕΡ Αφάντου-Εράνη Φιλιατρών 2-0
Παναργειακός-Μαρκό 2-1 
ΠΑΣ Κόρινθος-Αστέρας Βάρης 1-0 

Τελικό αποτέλεσμα Παναργειακός-Μαρκό 2-1.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα σε τρεις μέρες επι ενος αξιόμαχου αντιπάλου που είχε ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Παναργειακός με πολύ καλό ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες,είχε δοκάρι με τον Garcia, του ακυρώθηκε γκολ του Χατζηβασιλειάδη αλλά το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-0 με το εύστοχο χτυπημα πέναλτι του Μαρίνη στο 33ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαρκό πίεσε αλλά οι παίκτες τους Γιώργου Βαζάκα στάθηκαν πολύ καλά, κυνήγησαν το γκολ και το πέτυχαν με το Μούγιο και έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον De Souza, Καρυπίδη, Μούγιο για μεγαλύτερο σκορ.

Μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής ο Παναργειακός έχει 10 βαθμούς βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα, δύο εκτός στη Ρόδο και δύο εντός σε τρεις μέρες Τετάρτη- Σάββατο στο Άργος.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Παναργειακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας στα Μέγαρα.

ΠΑΟ Βάρδας-Ερμιονίδα 3-2

Mετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και γκολ, ο ΠΑΟ Βάρδας, όχι μόνο γλίτωσε στο φινάλε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, αλλά με τεράστια ανατροπή έφτασε σε μια επική νίκη (3-2) στην αναμέτρηση με την πολύ μαχητική και επικίνδυνη Ερμιονίδα. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό, με σκόρερ τον Τριμπόνια. 

Οι «ταύροι» ισοφάρισαν στο 35ο λεπτό με τον Λαθύρη, όμως η χαρά της γηπεδούχου ομάδας κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς στην επόμενη φάση του ματς οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 με σκόρερ τον Καλά, οδηγώντας και πάλι στην ψυχρολουσία την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου. 

Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έκανε την ολική ανατροπή στα τελευταία λεπτά. 

Ο Παπαχριστόπουλος στο 84′ και ο Κοτσώνης στις καθυστερήσεις χάρισαν μια τεράστια νίκη στους «πράσινους», οι οποίοι έφτασαν στους 9 βαθμούς σε 5 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έκδοση βεβαίωσης οφειλών στο gov.gr με λίγα κλικ

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη 48χρονος στην Αργολίδα διωκόμενος με 5 εντάλματα σύλληψης

AGGELOS DRITSAS

Επιλογή υποψηφίων για τα τμήματα Μετεκπαίδευσης της Τουριστικής Σχολής Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Τραυματίας οδηγός μηχανής σε τροχαίο με ΙΧ (φωτο+βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

«Πιστεύαμε σ’ ένα θαύμα» λέει ο αδερφός του Γιώργου Ζαγκλιβέρη

AGGELOS DRITSAS

Τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας

AGGELOS DRITSAS

Με την Διαδικασία του Αυτοφώρου Τρείς Δημοτικοί Υπάλληλοι από Άργος Οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Ναυπλίου!

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας της χρονιάς – Μέχρι και 39 βαθμούς οι θερμοκρασίες

AGGELOS DRITSAS

Αποχαιρετισμός στον Χρήστο Φωκά – Μεγάλο Ευεργέτη του Μουσείου Καποδίστρια – Κέντρου Καποδιστριακών Μελετών

AGGELOS DRITSAS

Τι απάντησε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος για την έλλειψη αστυνόμευσης στη Νέα Κίο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Παλιός Σταθμός ΟΣΕ στους Μύλους συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Swing & Sing.

AGGELOS DRITSAS