ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελεσματα του 3ου ομίλου στην οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Αργολίδας:
Ελλάς Σύρου-Βύζας Μεγάρων 4-1
Θύελλα Ραφήνας-Ιάλυσος 0-2 
ΑΕ Μυκόνου-ΑΟ Πυλίου Κω 2-0 
Ρόδος-Παναιγιάλειος 1-1 
ΠΑΟ Βάρδας-Ερμιονίδα 3-2 
Πανελευσινιακός-ΑΕ Μεσολογγίου 2-0 
ΑΕΡ Αφάντου-Εράνη Φιλιατρών 2-0
Παναργειακός-Μαρκό 2-1 
ΠΑΣ Κόρινθος-Αστέρας Βάρης 1-0 

Τελικό αποτέλεσμα Παναργειακός-Μαρκό 2-1.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα σε τρεις μέρες επι ενος αξιόμαχου αντιπάλου που είχε ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Παναργειακός με πολύ καλό ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες,είχε δοκάρι με τον Garcia, του ακυρώθηκε γκολ του Χατζηβασιλειάδη αλλά το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-0 με το εύστοχο χτυπημα πέναλτι του Μαρίνη στο 33ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαρκό πίεσε αλλά οι παίκτες τους Γιώργου Βαζάκα στάθηκαν πολύ καλά, κυνήγησαν το γκολ και το πέτυχαν με το Μούγιο και έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον De Souza, Καρυπίδη, Μούγιο για μεγαλύτερο σκορ.

Μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής ο Παναργειακός έχει 10 βαθμούς βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα, δύο εκτός στη Ρόδο και δύο εντός σε τρεις μέρες Τετάρτη- Σάββατο στο Άργος.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Παναργειακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας στα Μέγαρα.

ΠΑΟ Βάρδας-Ερμιονίδα 3-2

Mετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και γκολ, ο ΠΑΟ Βάρδας, όχι μόνο γλίτωσε στο φινάλε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, αλλά με τεράστια ανατροπή έφτασε σε μια επική νίκη (3-2) στην αναμέτρηση με την πολύ μαχητική και επικίνδυνη Ερμιονίδα. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό, με σκόρερ τον Τριμπόνια. 

Οι «ταύροι» ισοφάρισαν στο 35ο λεπτό με τον Λαθύρη, όμως η χαρά της γηπεδούχου ομάδας κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς στην επόμενη φάση του ματς οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 με σκόρερ τον Καλά, οδηγώντας και πάλι στην ψυχρολουσία την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου. 

Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έκανε την ολική ανατροπή στα τελευταία λεπτά. 

Ο Παπαχριστόπουλος στο 84′ και ο Κοτσώνης στις καθυστερήσεις χάρισαν μια τεράστια νίκη στους «πράσινους», οι οποίοι έφτασαν στους 9 βαθμούς σε 5 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

AGGELOS DRITSAS

Στρατηγικός Διάλογος ΕΟΤ με Βρετανούς Πράκτορες | Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια στους μικρούς σας χορευτές και ευχαριστούμε για την υπέροχη παρουσία σας!

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Πέθανε ο δημοσιογράφος Πολύδωρος Δάκογλου

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται για λίγες ημέρες ακόμη οι εγγραφές μας (καθημερινά 18.00-20.00)

AGGELOS DRITSAS

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ναυπλιέων για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: «Είμαι έτοιμος να οδηγήσω την Πελοπόννησο στη νέα της σελίδα»

AGGELOS DRITSAS

Η γνώση δίνει φτερά στην ανθρώπινη ύπαρξη

AGGELOS DRITSAS

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, ο Θεός μαζί μας!

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό Νέας Κίου – Άργους

AGGELOS DRITSAS

Δ. Πτωχός – Π. Τατούλης στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS