ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Η τρίτη κατά σειρά τηλεδιάσκεψη με θέμα την διαχείριση του κορωνοιού

1 μήνα ago
4765 Views

Η τρίτη κατά σειρά τηλεδιάσκεψη με θέμα την διαχείριση του κορωνοιού στις σχολικές μονάδες και γενικότερα στην εκπαιδευτική κοινότητα ,πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα με έδρα τα γραφεία της Α’ βάθμιας και Β’βάθμθιας εκπαίδευσης στο Ναύπλιο.

Η συνδιοργάνωση την οποία χαιρέτησε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη αφού συμμετείχαν εκτός των υγειονομικών και των εκπαιδευτικών και περί τα 200 άτομα που αφορούν εκπροσώπους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της εκπαίδευσης.

Ουσιαστική ήταν η τοποθέτησή της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη ,η οποία κατάγεται από την Αργολίδα, καθώς και της λοιμοξιολόγου διευθύντριας ΕΚΠΑ Γαφυφαλλίας Πουλάκου.

Ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας τοποθετήθηκαν επί του θέματος ενώ την τηλεδιάσκεψη συντόνιζαν οι διευθυντές Β’βάθμθιας και Α’βάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας. Ουσιαστική ήταν η συμμετοχή του παιδιάτρου Σταύρου Αντωνόπουλος από το Νοσοκομείο Άργους καθώς και των υπευθύνων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών covid της Αργολίδας.

Οι τοποθετήσεις όλων ήταν ιδιαίτερα σαφείς ,και πράγματι αυτές οι τηλεδιασκέψεις συμβάλλουν ουσιαστικά στην πρόληψη του κορωνοιού από τους μαθητές και γενικότερα από την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού.

Μπράβο σε όλους!!!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *