Πε. Σεπ 24th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Αρνητικά και τα 177 δείγματα στην Ερμιονίδα για Covid-19

Χθες δύο παιδιά με υψηλό πυρετό βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο Κέντρο Υγείας στο Κρανίδι.

Αρνητικά βγήκαν τελικά και τα 177 δείγματα που είχαν ληφθεί από πολίτες στην περιοχή του Κρανιδίου προκειμένου να εξεταστούν για κορωνοϊό.

Τα εν λόγω δείγματα ελήφθησαν κατόπιν εντοπισμού 150 κρουσμάτων Covid-19 σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή.

Χθες είχε γίνει γνωστό πως τα πρώτα 62 δείγματα από τα 177 δεν έδειξαν μόλυνση από Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ερμιονίδας έχει τεθεί σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150 θετικών κρουσμάτων στη δομή μεταναστών.

Χθες δύο παιδιά με υψηλό πυρετό βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο Κέντρο Υγείας στο Κρανίδι.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από το Κρανίδι, όπου μετέβη τις προηγούμενες μέρες, δήλωσε πως όλο το βράδυ οι αρμόδιες αρχές εργάζονταν πάνω στο κομμάτι των ιχνηλατήσεων. «Φεύγουμε με σχεδόν 177 δείγματα που αφορούν σε επαφές δυνητικές είτε high είτε low risk» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε: «Το πρωτόκολλο εφαρμόζεται, η υγειονομική περίθαλψη και η συνέχειά της που αφορά στη δομή, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή έχει εξασφαλιστεί, η τροφοδοσία της δομής έχει εξασφαλιστεί. Όσοι εμπλέκονται, ο καθένας έχει αναλάβει το μικρό ή το μεγάλο κομμάτι της δουλειάς που του αντιστοιχεί και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Αγαπητοί μου συνδημότες κ συνδημότισσες καλημέρα σας. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν στο ΚΥ Κρανιδίου είναι αρνητικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα. Ωστόσο τα μέτρα που επεβλήθησαν εξακολουθούν να ισχύουν και οφείλουμε να τα τηρούμε κανονικά μέχρι του περατός τους. Σχετικά με εκείνους που υβρίζουν, συκοφαντούν κ δυσφημούν την περιοχή μας και τους κατοίκους της έχει ήδη δρομολογηθεί από εμάς η νομική οδός. Επίσης, άμεσα θα τεθούν εκ νέου επι τάπητος οι όροι κ οι προϋποθέσεις παραμονής η μη των φιλοξενουμένων στην ξενοδοχειακή δομή. Χάρη και στη δική σας καθολική στήριξη, για την οποία σας ευχαριστώ θερμά, συνεχίζουμε την προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για να βγούμε όλοι μαζί, αλώβητοι και από αυτή τη δοκιμασία.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook