ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι ο 32χρονος που βίαζε τη 18χρονη ανιψιά του και τον σκότωσε ο πατέρας της

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με το έγκλημα στον Βόλο, όπου ένας 50χρονος δολοφόνησε τον 32χρονο κουνιάδο του όταν έμαθε πως βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του, η οποία σήμερα είναι 18 ετών.

Ο 32χρονος έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα “Αστέρια” Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα, πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επ. Οδ. Βόλου Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ πλησίον του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και σε λειτουργία το ΙΧ όχημα, ιδιοκτησίας του θύματος.

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που δολοφόνησε τον βιαστή της κόρης του

Ο πατέρας της 18χρονης, σήμερα, κοπέλας, όταν έμαθε τα όσα ζούσε το παιδί του όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να πάρει τον Νόμο στα χέρια του.

Κάλεσε τον 32χρονο σε συνάντηση με ψεύτικη αφορμή (βλάβη στο αυτοκίνητο) και τον σκότωσε με μια σφαίρα από την καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία λέγοντάς τους «σκότωσα άνθρωπο, έρχομαι να παραδοθώ».

https://www.diaforetiko.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: Έκθεση Βιβλίου στην Πλατεία Ωνάση – Άνοιξε τις πύλες της με επιτυχία

AGGELOS DRITSAS

Παρευρεθήκαμε σήμερα, Τρίτη 28/01 στην πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Τριών Σπετσιωτών Νεομαρτύρων στις Σπέτσες

AGGELOS DRITSAS

Στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 

AGGELOS DRITSAS

Σπάω τη σιωπή”: Δράση μαθητών για τον σχολικό εκφοβισμό στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού

AGGELOS DRITSAS

Με σεβασμό και εθνική συγκίνηση πραγματοποιήθηκαν απόψε στο Κολιάκι Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 : Τι συμβαίνει με το πράσινο στο πάρκο Κολοκοτρώνη ? Το έχει παραλάβει η νέα Δημοτική Αρχή ? ΝΑΙ η ΟΧΙ ?

AGGELOS DRITSAS

Ο Μακαρης πετά το γάντι στο Ανδριανό… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Από τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης φωτογραφίας, κεραμικής, κοσμήματος και χειροποίητων

AGGELOS DRITSAS

Τέλος τα πιστοποιητικά γέννησης, οικογενειακής κατάστασης και ιθαγένειας από την άνοιξη

AGGELOS DRITSAS

Ο 15χρονος πήγε να βγάλει σέλφι και σκοτώθηκε!

AGGELOS DRITSAS