ΒΙΝΤΕΟ Διενέργεια rapid τεστ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αθλητές και αθλήτριες της Αργολίδας

1 μήνα ago
3332 Views

Στο ΔΑΚ Ναυπλίου βρέθηκαν και παρακολούθησαν την διαδικασία των τεστ ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

Rapid τεστ σε αθλητές και αθλήτριες των ομάδων, των Εθνικών κατηγοριών του Νομού Αργολίδας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 στον εξωτερικό χώρο του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, Π.Ε. Αργολίδας με την εθελοντική συνεργασία της ΚΟΜΥ (Κινητή Μονάδα Υγείας), θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 έως 14:00 στον εξωτερικό χώρο του  Δ.Α.Κ. Ναυπλίου (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) Rapid τεστ σε αθλητές/αθλήτριες των ομάδων, των Εθνικών κατηγοριών του Νομού Αργολίδας, βάσει του πίνακα που τους έχει ήδη αποσταλεί. Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ωρών προσέλευσης και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, την κυρία Βώσσου Μαρίνα, διευθύντρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, την ΚΟΜΥ για την εθελοντική της συμμετοχή καθώς και το Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του Αθλητικού Δημοτικού Κέντρου.

Για την Π.Ε. Αργολίδας

                   Ιωάννης Μαλτέζος                      Ιωάννης Μαντζούνης

                                       Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *