ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Β.ΛΑΣΚΑΡΗΣ: Σήμερα ήταν ο Σάκης αύριο μπορεί να είμαι εγώ, εσύ ο άλλος φίλος μας!

Κάποιοι αθλητές απεβίωσαν!πριν λίγο καιρό ήταν στην Αθήνα,πριν 1 μηνα στη Καρδίτσα εχθές ο φίλος μας εδώ στο Ναυπλιο ο Σάκης δυστυχώς!

Ψάχνουμε κ ρίχνουμε ευθύνες για 1 μηχάνημα που δεν υπήρχε,τον απινιδωτή!Αν υπήρχε ίσως να είχαμε κάτι προλάβει!

Επειδή εχω τα «άντερα»που λεει και ο λαός να λέω τα πράγματα όπως είναι και επειδή είμαι εδώ και 30 χρόνια στον αθλητισμό θα μιλήσω όπως είναι τα πράγματα!

Ευθύνη έχουμε όλοι!πολιτεία,Δήμος,αθλητές,παράγοντες,προπονητές ιατροί!

Πρώτος ο δήμος απο τη στιγμή που η πολιτεία έχει επιβάλλει τους δήμους να υπάρχουν απινιδωτές σε αθλητικους χώρους και δεν υπάρχουν!

Πολλοί θα πουν απο τη στιγμή που υπάρχουν ποιός θα τους χειριστεί;Να ενημερώσω οτι η νέας τεχνολογίας είναι πανεύκολοι και είναι αυτόματοι οποτε μπορούν χρησιμοποιηθούν απο τον οποιοδήποτε!

Πόσοι παράγοντες έχουν πεί έλα μωρέ εχω έναν δικό μου ιατρο θα υπογραψει οτι είναι υγιείς και μη πας καθόλου να σε εξετάσει για τη κάρτα υγείας!πόσοι αθλητές έχουν πει σιγα μη πάω να δώσω 20€για να με εξετάσει μια χαρά είμαι ας το υπογράψει ο ιατρος χωρίς να παω θα καθαρίσει η ομάδα!(η αλήθεια είναι οτι οι περισσότεροι ιατροί πλέον δεν υπογράφουν αν δεν εξετάσουν όχι όμως όλοι)!

Γνωρίζω οτι κάποιοι αθλητικοί χώροι διαθέτουν απινιδωτή αλλά είναι κλειδωμένοι σε κάποια αποθήκη που κανένας δε ξέρει σε ποια αποθήκη που κανένας δε ξέρει που βρίσκονται τα κλειδιά της αποθήκης με αποτέλεσμα τη κρίσιμη στιγμή να χάνεται πολύτιμος χρόνος γιατί ο απινιδωτής δεν είναι έξω να τον έχει ο υπευθυνος ιατρός αγώνα γιατί κανένας δε ξέρει σε ποια αποθήκη βρίσκεται σκονισμένος όπως και κανένας υπεύθυνος δεν τον ζητάει να είναι έξω!

Βγήκαν ξαφνικά και λένε αν δεν υπάρχει απινιδωτής δε διεξάγεται αγώνας!Γιατί στις προπονήσεις δε μπορεί να συμβεί το κακό;Δεν πρέπει να υπάρχει πάντα και παντού σε καθε αθλητικό χώρο;

Ολοι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τη προσωπική μας υγιεία ο καθένας να κάνει τις εξετάσεις του οι δήμοι να έχουν σε κάθε αθλητικό χώρο εύκαιρο απινιδωτή και ο καθένας τελος πάντων υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν στο πόστο του!

Δήμος, πολιτεία, παράγοντες αθλητές ας σταματήσουμε πλέον την ανευθυνότητα που μας διακατέχει! Σήμερα ήταν ο Σάκης αύριο μπορεί να είμαι εγώ, εσύ ο άλλος φίλος μας!

Related Posts

1 of 904