ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γέμισε με χαρά και μουσική η πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, ο Δήμος Ναυπλιέων γιόρτασε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με την διοργάνωση ανοιχτής εκδήλωσης στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο για τους φίλους της μελωδίας με τη συμμετοχή του Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Το ορόσημο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, που τιμάτε πανευρωπαϊκά, γιορτάστηκε φέτος από αμφότερους τους φορείς με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο με την παρουσία πλήθος κόσμου, γεγονός που καταδεικνύει ότι το κοινό της περιοχής “διψά” για ποιοτικές εκδηλώσεις πολιτισμού.

Στο Μουσικό ταξίδι «Από τη Δύση στην Ανατολή» με μουσικές της Δύσης, των Βαλκανίων, την έντεχνη ελληνική μουσική και φυσικά την ελληνική μουσική παράδοση συμμετείχαν το Σύνολο Πνευστών του ΜΣΑ, με Υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον Σπύρο Μαρίνη, τη Γεωργία Χατζημπαλάση, τον Κωνσταντίνο Συρράκο και την Ευτυχία Δημητρακοπούλου και το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής με Υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον Δημήτρη Ζαχαρίου, Θάνο Καρανάσιο, Φάνη Κουσιουνέλο, Άκη Σαγάνη, και Αναστάση Λίτσα.

Οι θεατές απόλαυσαν αγαπημένες μελωδίες καταχειροκρότησαν τα δυο μουσικά σύνολα που συγκροτούνται αμιγώς από μαθήτριες και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Την εκδήλωση η οποία εντάσσεται στην ευδόκιμη συνεργασία των δύο φορέων παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Καράπαυλος, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κωνσταντίνα Καραγιάννη, η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Αγγελική Παναγιωτακόπουλου,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Σωκράτη Δωρής,ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Ιωάννης Γιατράκος, η Διευθύντρια του σχολείου Μαρίνα Νάσαινα, η υποδιευθύντρια Δέσποινα Ζαχαριάδου, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, δημότες και επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός συνεχάρη τους μουσικούς, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, δηλώνοντας τη διαρκή στήριξη της Δημοτικής Αρχής, στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στις ελληνικές παραδόσεις και τον ελληνικό πολιτισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Το αρχαιότερο γεφύρι της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα – Πιο παλιό και από τον Παρθενώνα

AGGELOS DRITSAS

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888-ΑΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ=3-1

AGGELOS DRITSAS

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη συνέχιση λειτουργίας των ΕΛΤΑ Ερμιόνης και Τολού

AGGELOS DRITSAS

Δ. Ορφανός: Προσιτή πρόσβαση όλων των παιδιών σε ασφαλείς δομές – Να δημιουργηθεί βρεφονηπιακός σταθμός στην Ασίνη και ΚΔΑΠ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5/3/2024

AGGELOS DRITSAS

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98 ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να ζει μέσα στη σιωπή.

AGGELOS DRITSAS

Θανάσης Βέγγος: Η Φίνος Φιλμ τιμά τον σπουδαίο ηθοποιό που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1927

AGGELOS DRITSAS

Προληπτικό κλάδεμα δένδρων στον Δήμο Ναυπλιέων

Tv

Σημαντικές διακρίσεις στο 9ο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ φού από τους Συλλόγους Choy Lee Fut Ναυπλίου και Άργους

AGGELOS DRITSAS