ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Ανδριανός Παρέμβαση στη Βουλή για τη φημολογία λειτουργίας τζαμιού στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

Παρέμβασή μου στη Βουλή για τη φημολογία λειτουργίας τζαμιού στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου–

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή προς τους Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κ. Πιερρακάκη και Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο υπογραμμίζω την ανάγκη να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει η πρόθεση από πλευράς των αρμοδίων αρχών για αδειοδότηση λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους, ενώ θα αντιμετωπιστεί συννόμως κάθε προσπάθεια παράνομων ευκτηρίων οίκων.

Στο κείμενο της Ερώτησης μεταξύ άλλων αναφέρω τα εξής:

“Δημοσιεύματα στον Τύπο που μιλούν για επικείμενη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Αφενός, πέραν από εποχικούς εργαζόμενους στην περιοχή δεν υπάρχει μουσουλμανικός πληθυσμός και αφετέρου για τη λειτουργία του τεμένους δεν ζητήθηκε η γνώμη, ούτε έχει ενημερωθεί αρμοδίως σχετικά η τοπική κοινωνία.

Δεδομένου του εύλογου προβληματισμού των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, είναι επιτακτικό να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει η πρόθεση από πλευράς των αρμοδίων αρχών για αδειοδότηση λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους, ενώ θα αντιμετωπιστεί συννόμως κάθε προσπάθεια παράνομων ευκτηρίων οίκων.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Αν υπάρχει από πλευράς των αρμοδίων αρχών η πρόθεση για αδειοδότηση λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

2. Πώς θα αντιμετωπιστεί συννόμως κάθε προσπάθεια λειτουργίας παράνομων ευκτηρίων οίκων στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

TEXAN SA Κέντρο ανακύκλωσης

AGGELOS DRITSAS

Στην ΠΕ Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Συμβάσεις για άρδευση, οδικό δίκτυο και αθλητικές υποδομές

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Σπετσών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη τη δωρεά δύο νέων οχημάτων πυροπροστασίας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Επιδαύρου εγκαινιάζει την Ομαδική Εικαστική Έκθεση “Από τη Μεταβυζαντινή Τέχνη στo Σήμερα”

AGGELOS DRITSAS

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Συνάντηση Ι. Βαρδακαστάνη- Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση στην κορυφή του όρους Αραχναίο στα 1200 μέτρα

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου – Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

Δημοπρατείται το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κρανίδι – Έργο 1,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS

Η ΔΩΡΑ ΓΚΙΩΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Καλημέρα ! Το 2024 ξεκίνησε «δυναμικά» από τις τιμές των διοδίων!!!

AGGELOS DRITSAS

Υπερπροσπάθεια 6,5 ωρών για τον Ναυπλιώτη Ironman Σταύρο Σμυρλή

AGGELOS DRITSAS

Νέας Δημοκρατίας με ομιλητή τον Παύλο Μαριννάκη στο Ναύπλιο και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

AGGELOS DRITSAS