Τρ. Οκτ 19th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Γιάννης Σμαραγδής: Από 8 χρόνων ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τον κινηματογράφο

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Τι είπε ο Κρητικός σκηνοθέτης για τους κριτικούς του κινηματογράφου, την πρώτη εντύπωση που του προκάλεσε η μεγάλη οθόνη αλλά και για τη σύζυγό του

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής στον ΣΚΑΪ μιλώντας για την παιδική του ηλικία και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, τη συνεργασία του με σπουδαίους ηθοποιούς, την κριτική που έχει δεχθεί για τις ταινίες του αλλά για τον έρωτά του με τη σύζυγό του. 

Όπως ο ίδιος τόνισε σε ηλικία 8 χρόνων στο Ηράκλειο είδε για πρώτη φορά στη ζωή του κινηματογραφική οθόνη πίσω από μία μάντρα και καθώς παρατηρούσε τις σκιές – όπως χαρακτηριστικά είπε – να κινούνται κατάλαβε ότι στο μέλλον θα ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Με αφορμή τη νέα του ταινία για τον Ιωάννη Καποδίστρια, ο κ. Σμαραγδής αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που έχει δεχθεί για τις βιογραφικές ταινίες του. “Με έχουν κατηγορήσει ότι κάνω αγιογραφίες” είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι ο χαρακτηρισμός αυτός δεν τον ενοχλεί καθόλου. 

Ακόμη αφηγήθηκε ένα συγκινητικό περιστατικό με τον Στάθη Ψάλτη που είχε συμμετάσχει στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τον Καζαντζάκη

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ