ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί καθυστερεί τόσο η αντιμικροβιακή θωράκιση των λεωφορείων, ενώ ήδη έχει προκηρυχθεί ο σχετικός δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός

Με δημοσιεύματα του προηγούμενου έτους, η Ο.ΣΥ. Α.Ε, είχε ανακοινώσει την θωράκιση των οχημάτων της με καινοτόμες τεχνολογίες αντιμικροβιακών προϊόντων χαλκού και για τον λόγο αυτόν, είχε προκηρύξει σχετικούς δημόσιους μειοδοτικούς διαγωνισμούς, για την προμήθεια και εγκατάσταση φύλλων χαλκού, επί των κοινοχρήστων επιφανειών εντός των οχημάτων της, καθώς και φίλτρων ιόντων χαλκού εντός των μονάδων κλιματισμού των οχημάτων αυτών .

Bus Interior 1


Η αντιμικροβιακή δράση του χαλκού, παραμένει διαρκώς ενεργή, χωρίς να απαιτείται καθαρισμός των επιφανειών εφαρμογής του και έχει διαρκή αντιμικροβιακή δράση, έναντι όλων των άλλων υλικών, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο διαρκή προστασία από τους περισσότερους ιούς , τα μικρόβια αλλά και τον COVID-19.
Τα υλικά αυτά, προγραμματίζετο να τοποθετηθούν σε όλα τα οχήματα της Ο.ΣΥ. Α.Ε
Στόχος είναι η «έγκαιρη πρόληψη και αποφυγή της διασποράς των ιών και των παθογόνων βακτηρίων που μεταδίδονται μέσω της αφής και του αέρα, συμπεριλαμβανομένου του ιού COVID-19, για τον έλεγχο των λοιμώξεων, με δεδομένο το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις σχετικές πιστοποιήσεις, καθώς και κλινικές και εργαστηριακές μελέτες, το μικροβιακό φορτίο των ιών αυτών, μειώνεται στο ελάχιστο επί των επιφανειών του αντιμικροβιακού χαλκού (99%), οπότε και ο κίνδυνος μετάδοσης τους και ο περιορισμός στο ελάχιστο των μολύνσεων από αυτούς .
Ενώ λοιπόν, οι σχετικοί δημόσιοι μειοδοτικοί διαγωνισμοί έχουν ήδη προκηρυχθεί από το καλοκαίρι του 2022, δεν έχει ολοκληρωθεί κανένας από αυτούς .
Δημιουργούνται λοιπόν εύλογα ερωτήματα για το κοινό όπως :

  • Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι σχετικοί διαγωνισμοί, καθώς παρατηρείται ότι, λοιμώξεις και Covid19, βρίσκονται σε μεγάλη έξαρση σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τις οποίες έρχεται δύσκολος και βαρύς Χειμώνας, με μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων .
  • Ποιοι κρύβονται λοιπόν πίσω από τις καθυστερήσεις αυτές και τι όφελος έχουν σε βάρος της Δημόσιας Υγείας .
  • Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει Εισαγγελική παρέμβαση
  • Ενώ λοιπόν τα ανωτέρω υλικά έχουν ήδη τοποθετηθεί σε πολλές εγκαταστάσεις δημοσίων φορέων και οργανισμών όπως υπουργεία, νοσοκομεία κλπ, γιατί ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί στα ΜΜΜ, όπου καθημερινά μπαινοβγαίνουν εκατομμύρια πολίτες διατρέχοντας άμεσο κίνδυνο μολύνσεων με αποτέλεσμα τη γρήγορη διασπορά των ιών

Αναμένουμε απαντήσεις από τους αρμοδίους και ειδικά από το Υπουργείο Μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έρχονται αλλαγές στο επίδομα ανεργίας

AGGELOS DRITSAS

Επιστολική ψήφος: Πέρασε με 158 ψήφους το νομοσχέδιο για συμμετοχή στις ευρωεκλογές

AGGELOS DRITSAS

Παραδώσαμε σήμερα,για πολλοστή φορά,τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλειο.

AGGELOS DRITSAS

Η ΑΑΔΕ πήγε στα μπουζούκια για έλεγχο φοροδιαφυγής σε τζίρο, ποτά και λουλούδια

AGGELOS DRITSAS

Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την εκδημία του Κώστα Μ. Βάθη.

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar στο Κουτσοπόδι Άργους

AGGELOS DRITSAS

16 εκατ. ευρώ για την προστασία των ακτών της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη |

AGGELOS DRITSAS

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

Τέσσερις δεκαετίες χωρίς ψιλές και δασείες!

AGGELOS DRITSAS

Το Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας είναι σαν όλα τα άλλα σχολεία

AGGELOS DRITSAS

Ιδιοκτήτης εταιρείας συλλογής απορριμμάτων έκαψε τα απορριμματοφόρα του Δ. Μαλεβιζίου 

AGGELOS DRITSAS