ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί καθυστερεί τόσο η αντιμικροβιακή θωράκιση των λεωφορείων, ενώ ήδη έχει προκηρυχθεί ο σχετικός δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός

Με δημοσιεύματα του προηγούμενου έτους, η Ο.ΣΥ. Α.Ε, είχε ανακοινώσει την θωράκιση των οχημάτων της με καινοτόμες τεχνολογίες αντιμικροβιακών προϊόντων χαλκού και για τον λόγο αυτόν, είχε προκηρύξει σχετικούς δημόσιους μειοδοτικούς διαγωνισμούς, για την προμήθεια και εγκατάσταση φύλλων χαλκού, επί των κοινοχρήστων επιφανειών εντός των οχημάτων της, καθώς και φίλτρων ιόντων χαλκού εντός των μονάδων κλιματισμού των οχημάτων αυτών .

Bus Interior 1


Η αντιμικροβιακή δράση του χαλκού, παραμένει διαρκώς ενεργή, χωρίς να απαιτείται καθαρισμός των επιφανειών εφαρμογής του και έχει διαρκή αντιμικροβιακή δράση, έναντι όλων των άλλων υλικών, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο διαρκή προστασία από τους περισσότερους ιούς , τα μικρόβια αλλά και τον COVID-19.
Τα υλικά αυτά, προγραμματίζετο να τοποθετηθούν σε όλα τα οχήματα της Ο.ΣΥ. Α.Ε
Στόχος είναι η «έγκαιρη πρόληψη και αποφυγή της διασποράς των ιών και των παθογόνων βακτηρίων που μεταδίδονται μέσω της αφής και του αέρα, συμπεριλαμβανομένου του ιού COVID-19, για τον έλεγχο των λοιμώξεων, με δεδομένο το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις σχετικές πιστοποιήσεις, καθώς και κλινικές και εργαστηριακές μελέτες, το μικροβιακό φορτίο των ιών αυτών, μειώνεται στο ελάχιστο επί των επιφανειών του αντιμικροβιακού χαλκού (99%), οπότε και ο κίνδυνος μετάδοσης τους και ο περιορισμός στο ελάχιστο των μολύνσεων από αυτούς .
Ενώ λοιπόν, οι σχετικοί δημόσιοι μειοδοτικοί διαγωνισμοί έχουν ήδη προκηρυχθεί από το καλοκαίρι του 2022, δεν έχει ολοκληρωθεί κανένας από αυτούς .
Δημιουργούνται λοιπόν εύλογα ερωτήματα για το κοινό όπως :

  • Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι σχετικοί διαγωνισμοί, καθώς παρατηρείται ότι, λοιμώξεις και Covid19, βρίσκονται σε μεγάλη έξαρση σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τις οποίες έρχεται δύσκολος και βαρύς Χειμώνας, με μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων .
  • Ποιοι κρύβονται λοιπόν πίσω από τις καθυστερήσεις αυτές και τι όφελος έχουν σε βάρος της Δημόσιας Υγείας .
  • Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει Εισαγγελική παρέμβαση
  • Ενώ λοιπόν τα ανωτέρω υλικά έχουν ήδη τοποθετηθεί σε πολλές εγκαταστάσεις δημοσίων φορέων και οργανισμών όπως υπουργεία, νοσοκομεία κλπ, γιατί ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί στα ΜΜΜ, όπου καθημερινά μπαινοβγαίνουν εκατομμύρια πολίτες διατρέχοντας άμεσο κίνδυνο μολύνσεων με αποτέλεσμα τη γρήγορη διασπορά των ιών

Αναμένουμε απαντήσεις από τους αρμοδίους και ειδικά από το Υπουργείο Μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιάννης Γαλανόπουλος : Το λες και Χριστουγεννιάτικο δώρο..

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Άγριο ξύλο έπαιξαν πελάτες στο καζίνο Λουτρακίου – Στο νοσοκομείο μια σερβιτόρα

AGGELOS DRITSAS

Κατασχέθηκαν 91,5 κιλά κοκαΐνης – Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η αξία

AGGELOS DRITSAS

Oι αγρότες της Αργολίδας μπήκαν δυναμικά στον χορό των κινητοποιήσεων.BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Αιτήσεις στο Ναύπλιο για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

AGGELOS DRITSAS

Καταρρέει η συμφωνία Qualcomm-Iridium, η οποία θα έφερνε δορυφορική συνδεσιμότητα στα τηλέφωνα

AGGELOS DRITSAS

Ανατριχιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε η άτυχη 28χρονη στην Άμεση Δράση

AGGELOS DRITSAS

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας ζητάει οδηγό λεωφορείου στην περιοχή της Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Μαλτέζος για Μητσόπουλο: Ζήτησα και Έλαβα την Παραίτηση του Δ. Μητσόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστούμε πολύ τους δωρητές Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στη Βουλή: Στόχος η δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη της τουριστικής μας βιομηχανίας

AGGELOS DRITSAS