Τρ. Οκτ 19th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Για κάποιον η Ανάσταση ήρθε λίγο νωρίτερα.

Καποιοι άλλοι ευτυχώς για τον πιτσιρίκο και την οικογενεια του, φρόντισαν γι αυτό.. Μέρες που είναι, πείτε και ένα καλό λόγο γι αυτούς που ολοι φωνάζουμε στα δύσκολα...
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο Παλαιό Φάληρο.Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε από τη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού ότι έχει καλέσει ασθενοφόρο γιατί το παιδί της δεν έχει σφυγμό, αλλά εκείνο έχει καθυστερήσει πολύ.

Άμεσα έσπευσαν ειδικοί φρουροί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών αλλά όταν διαπίστωσαν πως τα ασθενοφόρο καθυστερούσε να έρθει, τοποθέτησαν το παιδί στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος της ΔΙ.ΑΣ και με ιλιγγιώδη ταχύτητα το διακόμισαν στο νοσοκομείο Παίδων.

Από τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο και σε όλη τη διάρκεια τη διαδρομής μαζί με το παιδί ήταν ειδικός φρουρός ο οποίος έκανε μαλάξεις στο παιδί προκειμένου να το επαναφέρει στη ζωή.

Συγκλονίζει η απάντηση του ειδικού φρουρού στον ασύρματο όταν ζητήθηκε ενημέρωση από το κέντρο για την κατάσταση του μικρού παιδιού: «Κέντρο λαμβάνω, φθάσαμε στο νοσοκομείο. Το παιδί ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ»…ΜΠΡΑΒΟ στα παλικάρια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ!!!Καλή Ανάσταση!!!

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ