www.AggelosDritsas.gr

Το κάστρο της Πιάδας, ένα εμβληματικό μνημείο της πολης της Νέας Επιδαύρου, πλέον αποκατεστημένο εντάσσεται και αυτό στην πολιτιστική χάρτα της πατρίδας μας.

 Ένα έργο, του οποίου την τελετή απόδοσης πραγματοποίησε η εξοχοτάτη ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελαροπούλου, παρουσια της Υπουργού ΥΠΠΟ κας Λίνας Μενδώνη, τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δημάρχων της περιοχής και φυσικά των στελεχών την τοπικής μας εφορείας Αρχαιοτήτων.

Τόσο η εξαιρετική και άοκνη προσπάθεια των στελεχών του ΥΠΠΟ, όσο και η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη χρηματοδότηση του έργου αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία της επιτυχούς ολοκλήρωσης του.

Πρέπει να τονιστεί ότι στην ΠΕ Αργολίδας το ΥΠΠΟ υλοποιεί η έχει δρομολογήσει την υλοποίηση τους έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 25εκ ευρώ. Μια πολιτιστική επένδυση που για πρώτη φορά στην ιστορία της λαμβάνει ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση για συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στις 30/5/2025

AGGELOS DRITSAS

17Η ΝΟΕΜΒΡΗ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ, ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Ν. Δένδιας: Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Φοίνικος, στον εκλιπόντα Βαρδή Βαρδινογιάννη

AGGELOS DRITSAS

50 εστιατόρια σέρβιραν στους τουρίστες σπορέλαιο με χλωροφύλλη και βήτα καροτίνη

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Τώρα που κατάλαβαν τι… ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Ανοιχτά τα καταστήματα στην Επέτειο της απελευθέρωσης 30/11

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντινος Λαγος : ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

AGGELOS DRITSAS

Ερωτήματα από τους “Φίλους Υγροβιότοπου Ναυπλίου – Νέας Κίου Αργολίδας” για τον πέτρινο μώλο μέσα στη θάλασσα

AGGELOS DRITSAS

Το τελευταίο αντίο στον πρώην βουλευτή και νομάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο

AGGELOS DRITSAS

Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

AGGELOS DRITSAS