ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΚΛΟΡΙΝ ΤΣΙΟΥΡΕΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Σάββατο 16-09-2023

Είμαι ο Γκλορίν ΤΣΙΟΥΡΕΑ. Έχω ξένες ρίζες αλλά μεγάλωσα στην περιοχή μας, όπου ζω από πολύ μικρός. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Αθήνα ως Γραφίστας και στη συνέχεια πήγα στο εξωτερικό για να γίνω Σχεδιαστής Αυτοκινήτων και έγινα.

Σήμερα κατοικώ στην περιοχή του Πορτοχελίου και είμαι εδώ για να συνεισφέρω με φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες για την περιοχή μας.

Εγώ για αρχή οραματίζομαι τη συμμετοχή της νέας γενιάς στην έκφραση των ανησυχιών της και των ιδεών της, ενεργώντας ως εκπρόσωπος τους, επιθυμώντας να καλλιεργήσω ένα αίσθημα ευθύνης και ενεργούς συμμετοχής μεταξύ των νέων στον σχεδιασμό του μέλλοντός τους, κι ένα πιο φωτεινό αύριο για την κοινότητά μας, για το όμορφο ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ.

Η συμμετοχή μου στην Δημοτική παράταξη <<ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ>> μου δίνει την δυνατότητα να έχω συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας, το σημαντικότερο ότι θα είμαστε ενεργοί και μετά τις εκλογές στα προβλήματα της κοινότητας, στα προβλήματα της κοινωνίας, στις ανάγκες όλων των κατοίκων του Δήμου Ερμιονίδας.

ΤΣΙΟΥΡΕΑ ΓΚΛΟΡΙΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στην παράταξη μας ο Ευθύμιος Δήμας.

AGGELOS DRITSAS

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου ΚΑΡΕΚΛΕΣ … ΤΕΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Το ΕΚΑΒ Αργολίδας σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας

AGGELOS DRITSAS

Ελληνική Παράδοση

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα στο Νομό Λαρίσης επισκεφθήκαμε περιοχές που δοκιμάζονται…

AGGELOS DRITSAS

Η εκδήλωση “Πενήντα Χρόνια Δημοκρατία” στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Αντωνόπουλος Ανδρέας του Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Πελοπόννησος: Κλοπές και ναρκωτικά στο αστυνομικό δελτίο

AGGELOS DRITSAS

Υποβλήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού μελέτη για την προσβασιμότητα ΑμεΑ στις παραλίες Κάντιας και Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝΑΠΛΙΟΥ13-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος: Το εργασιακό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης εμπερικλείει όλη την αντεργατική μανία της ΝΔ

AGGELOS DRITSAS

Νέα έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS