Πε. Οκτ 1st, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DRITSAS MEDIA

Γραμμή στην Κοινωνία Ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Άργους Μυκηνών

για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, οι υφιστάμενες υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Άργους Μυκηνών αναλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης  σε πολίτες που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αποφασίζει:

  • Την ενίσχυση της κοινωνικής Δομής Βοήθεια στο Σπίτι που εκτελείται από την ΚΕΔΑΜ(εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν ή σε εκείνους που είναι άποροι και οικονομικά αδύναμοι)
  • Την δημιουργία τηλεφωνικού κέντρου με σκοπό την καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών των κατοίκων. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ  στα τηλέφωνα  27513-60074, 27513-60056, 27513-60057
  • Την προσωρινή τοποθέτηση του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, των υπηρεσιών ελεγχόμενης Στάθμευσης καθώς και το προσωπικό των Δομών του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού, των οποίων η υπηρεσία έχει ανασταλεί στην Διεύθυνση Κοιν. Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού και στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής.
  • Τέλος εντέλλεται η Διεύθυνση ΚΕΠ για την διεκπεραίωση αιτημάτων κατοίκων που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν και των απόρων και οικονομικά αδυνάμων (παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook