ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε παρουσιάσει πάνω 2.300 εικονικές επισκέψεις γυναικών στο ιατρείο του, εισπράττοντας από το ταμείο σχεδόν 23.500 ευρώ

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, με περισσότερες από 2.000 εικονικές επισκέψεις, είχε στήσει μία γυναικολόγος, με τη συνολική ζημιά του Οργανισμού να ξεπερνά τις 23.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία, οι εικονικές επισκέψεις ξεπερνούν τις 2.300 με τη συνολική ζημιά του ΕΟΠΥΥ να ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, η γιατρός αποθήκευε και χρησιμοποιούσε τους ΑΜΚΑ ασφαλισμένων γυναικών, που την είχαν επισκεφτεί για να εξετασθούν στο ιατρείο που διατηρεί στην Αττική, και στη συνέχεια περιοδικά καταχωρούσε επιπλέον επισκέψεις, χωρίς ωστόσο αυτές να έχουν πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα, προκειμένου η παράνομη δραστηριότητά της να μην γίνει αντιληπτή επέλεγε τη χρήση ΑΜΚΑ γυναικών μεγάλης ηλικίας.

Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, η γυναικολόγος ζημίωνε τον ΕΟΠΥΥ, εισπράττοντας αντίστοιχα το ποσό των 10 ευρώ για κάθε επίσκεψη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, χρησιμοποιήθηκαν οι ΑΜΚΑ 99 ασφαλισμένων γυναικών και καταχωρήθηκαν 2.348 εικονικές επισκέψεις, ενώ η συνολική ζημία του Οργανισμού ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

”Νέα Πελοπόννησος”: Την Τρίτη 3/10 θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Σπάρτη

AGGELOS DRITSAS

“Γαϊτανάκι 2024”: Λίγη αποκριά ακόμη… από τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την κα Μαρία Σταματοπούλου

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγή Πορείας”: Αέρας νίκης για Καμπόσο σε Σκαφιδάκι, Μύλους και Κιβέρι

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Το 3% των πυρκαγιών ευθύνονται φέτος για το 80% των καμένων δασικών εκτάσεων

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Μαντζούνης εκλέχθηκε στη νέα Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ι. Ορφανός: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη διατήρηση και την ενίσχυση αυτής της ιστορικής φιλίας.»

AGGELOS DRITSAS

Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, χρειάστηκε αλλαγή Δημοτικής Αρχής, για να γίνει .

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε ο γητευτής των ανέμων.

AGGELOS DRITSAS

Ένας νέος καλλιτέχνης που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε..ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝΕΖΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρο και έκοψε κολώνα της ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS