ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε παρουσιάσει πάνω 2.300 εικονικές επισκέψεις γυναικών στο ιατρείο του, εισπράττοντας από το ταμείο σχεδόν 23.500 ευρώ

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, με περισσότερες από 2.000 εικονικές επισκέψεις, είχε στήσει μία γυναικολόγος, με τη συνολική ζημιά του Οργανισμού να ξεπερνά τις 23.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία, οι εικονικές επισκέψεις ξεπερνούν τις 2.300 με τη συνολική ζημιά του ΕΟΠΥΥ να ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, η γιατρός αποθήκευε και χρησιμοποιούσε τους ΑΜΚΑ ασφαλισμένων γυναικών, που την είχαν επισκεφτεί για να εξετασθούν στο ιατρείο που διατηρεί στην Αττική, και στη συνέχεια περιοδικά καταχωρούσε επιπλέον επισκέψεις, χωρίς ωστόσο αυτές να έχουν πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα, προκειμένου η παράνομη δραστηριότητά της να μην γίνει αντιληπτή επέλεγε τη χρήση ΑΜΚΑ γυναικών μεγάλης ηλικίας.

Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, η γυναικολόγος ζημίωνε τον ΕΟΠΥΥ, εισπράττοντας αντίστοιχα το ποσό των 10 ευρώ για κάθε επίσκεψη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, χρησιμοποιήθηκαν οι ΑΜΚΑ 99 ασφαλισμένων γυναικών και καταχωρήθηκαν 2.348 εικονικές επισκέψεις, ενώ η συνολική ζημία του Οργανισμού ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κατατέθηκε ο Συνδυασμός “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ” με επικεφαλής τον Γιάννη Γεωργόπουλο

admin

Οι 18ες Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου 20-22 Οκτωβρίου στο «Βουλευτικό»

diktio

“Ο έρως και το έθνος”: Παρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Μπουκάλα στο Ναύπλιο

diktio

Αργολίδα: Πλησιάζουν τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον Ναυπλιώτη ηθοποιό, σκηνοθέτη

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΠΗ Δήμου Άργους Μυκηνών

admin

Άργος: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στους Στρατώνες Καποδίστρια

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Θετικά ξεκίνησε το λεμόνι – Καλές οι προβλέψεις για το πορτοκάλι – Μειωμένη παραγωγή στα μανταρίνια

diktio

Δείτε την Καρυά του Δήμου Άργους Μυκηνών χιονισμένη

admin

Από την 1η Μαρτίου POS και ταμειακές σε όλες τις λαϊκές αγορές

admin

Άνετη νίκη για τον Παναργειακό – Έχασε πόντους η Ερμιονίδα στο Κρανίδι

admin

Έρχεται το ΑrnaSFestival στο Λυγουριό

admin