ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι τα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια, στα οποία δεν φιλοξενήθηκα ούτε μια φορά καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (εξαιρουμένου ενός τριλέπτου στην κρατική τηλεόραση και μιας εμφάνισης στο φιλόξενο KONTRA), χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητα μου ως υποψηφιότητα ενός αντάρτη της ΝΔ που αντιπαρατίθεται με τον χρισματούχο υποψήφιό της.

Επειδή δεν έχω μάθει ποτέ να κρύβομαι. Και αφού καλούν αποκλειστικά τον κ. Πτωχό μετά μανίας και λατρείας και κανέναν άλλο. Τους ενημερώνω με γραπτή μου δήλωση, αν και γνωρίζουν πολύ καλά την διαδρομή μου και το ποιος είμαι.

Δεν είμαι προφανώς αντάρτης κανενός κόμματος. Έχω καθορίσει με διαφάνεια την πολιτική μου διαδρομή και ανήκω ξεκάθαρα στις υγιείς δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, την οποία έχω επιλέξει να υπηρετώ με συνέπεια αδιαλείπτως.

Η υποψηφιότητά μου είναι εξ’ αρχής ανεξάρτητη και η αυτοδιοικητική μου παράταξη έχει στις τάξεις της ενεργούς πολίτες προερχόμενους από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και ανένταχτους κομματικά συμπατριώτες μου.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι κομματικός εμφύλιος, όπως θέλουν κάποιοι για δικούς τους εμφανείς λόγους να τον παρουσιάσουν, αλλά ένας βαθύς πολιτικός ανταγωνισμός για το αν θα επικρατήσουν παλαιοκομματικές αντιλήψεις ή η σύγχρονη αντίληψη που θέλει την αυτοδιοίκηση πολυσυλλεκτική και φορέα συμπεριληπτικων πολιτικών για μια ευημερούσα και προοδευτική κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουν οι σύγχρονες αυτές αντιλήψεις, τις οποίες εκφράζει η δική μας παράταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παναργειακός – Πανελευσινιακός: Στο Άργος τη Τετάρτη ο εξ΄ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής

diktio

NEA ΕΠΟΧΗ Κ ΜΑΚΑΡΗΣ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

admin

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης του Βελγίου..

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

admin

Περισσότερα από 2000 άτομα υποδέχθηκαν στο Ναύπλιο την Ολυμπιακή Φλόγα στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε την Τ.Κ Γυμνού

diktio

Με επιτυχία η συναυλία στο Ναύπλιο για ασφαλή σχολεία

diktio

Καλό τριήμερο και Καλή Σαρακοστή!

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Οδηγίες για καθαρό περιβάλλον – Διεύθυνσης Καθαρότητας, Περιβάλλοντος και Πράσινου

Σάλος από τις σούζες αστυνομικών με υπηρεσιακές μηχανές

admin

Άργος: Σύλληψη 31χρονου για ποσότητα κάνναβης από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ

diktio

Η Αντωνία Κάππου υποψήφια με την παράταξη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας» στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

admin