ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Επιδαύρου: Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τον Τάσο Χρόνη και με τη “Δύναμη Προοπτικής”

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου γνωστοποίησε πως ο Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και έκανε την εξής δήλωση:

“Με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο γνωριζόμαστε από τα έδρανα των πρώτων τοπικών συμβουλίων νέων το 2008! Είναι Εξωστρεφής, επικοινωνιακός και με έντονη τη διάθεση ενασχόλησης με τα κοινά από μικρή ηλικία. 

Γεννημένος το 1984 τα 15 τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας στο Λυγουριό και μένει μόνιμα στον Άγιο Δημήτριο είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. 

Διπλωματούχος του ΟΕΕΚ Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Πτυχιούχος Ιεροψάλτης έχει αποκτήσει Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Οικονομικά. 

Ο Γιάννης πέραν του ότι έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ασκληπιείου ως Πρόεδρους του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Υπήρξε μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Επιδαύρου. Είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας καθώς οι συνάδελφοί του τον ψήφισαν για 2 συνεχόμενες θητείες σε αυτήν την θέση και πριν 2 μήνες τον επέλεξαν να είναι μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος. 

Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια του για τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, θα τον καλωσορίσουμε στην ομάδα της Δύναμη Προοπτικής και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στο Άργος το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική δράση στο Ναύπλιο με θέμα «Πρόληψη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη»

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2025

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται νέο κέρμα 4 ευρώ: Έχει ήδη κοπεί και μπαίνει άμεσα στην κυκλοφορία

AGGELOS DRITSAS

Τι αναφέρει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για τον θάνατο 78χρονης στην Πλάκα Δρεπάνου

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΦ: Ενέσιμο διάλυμα λιποδιάλυσης κυκλοφορεί χωρίς έγκριση

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Ανδριανός Νέα σύσκεψη με τον Χρήστο Σταϊκούρα και υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία των έργων του Αναβάλου

AGGELOS DRITSAS

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού με τον Γ.Γ του Υπουργείου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, παρουσία ομάδων ΟΠΚΕ και συνεργείων της ΔΕΥΑΑΡΜ προχωρήσαμε σε νέες διακοπές υδροδότησης

AGGELOS DRITSAS

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΚΑΡΗ ΓΙΑ ΔΕΥΑΝ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Οδύσσεια” Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS