ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Του Δημήτρη Κρίγγου,
Αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών, Αναπληρωτή Δημάρχου

Κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο Άργους. Ένα έργο εξαιρετικό που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία των προηγούμενων ετών η δημοτική μας αρχή κατασκεύασε και είμαι περήφανος που σε αυτό το έργο είχα πρωταγωνιστικό ρόλο ως αντιδήμαρχος Έργων. 

Ένα έργο σταθμός του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, της δημοτικής μας παράταξης «Αλλαγή Πορείας» και ολόκληρου του δήμου Άργους Μυκηνών. Μιλάμε άλλωστε για το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο στο νομό Αργολίδος.

Έργο για όλες τις δημοτικές μας ενότητες, για όλα τα χωριά μας, για ολόκληρο το νομό. Με σκληρή δουλειά, αμέτρητες ώρες με τους συνεργάτες μας, μπόλικο άγχος μέχρι να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα…Κόντρα σε λογικές ισοπέδωσης πολλών «αντιπολιτευόμενων» παρουσιάσαμε απτό έργο, παρά την ρητορική πολεμική που δεχθήκαμε. Πάντα όταν επισκέπτομαι το κολυμβητήριο αντικρίζω μια από τις μεγάλες επιτυχίες της δημοτικής μας παράταξης και θυμάμαι τη μακρά πορεία αυτού του μεγάλου έργου. Και μας χαροποιούν ιδιαίτερα οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που το απολαμβάνουν καθημερινά ολόκληρο το χρόνο!

Το Κλειστό Κολυμβητήριο του δήμου μας με δωδεκάμηνη απρόσκοπτη λειτουργία κατ’ έτος, σύμφωνο με όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιημένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη που η δημοτική μας αρχή υλοποίησε, κόντρα στις αντιξοότητες και τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, κόντρα, για άλλη μια φορά, στις προβλέψεις όσων αρέσκονταν στην στείρα αντιπολίτευση και τον μηδενιστικό λόγο ότι και αυτό το έργο «δε θα γίνει». Και έγινε, και λειτουργεί άψογα και μαθαίνει κολύμβηση και γυμνάζει τουλάχιστον 500 παιδιά κατ΄έτος!

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και οι συνάδελφοι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να αφήνουμε έργα ουσιαστικά τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα μας. Έργα που θα απολαμβάνουν πολλές γενιές! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

139 αντλήσεις υδάτων από την Πυροσβεστική στην Πελοπόννησο – Οι 120 σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα

diktio

«Πράσινο» για το νέο υπερπολυτελές «Six Senses Porto Heli» στην Αργολίδα

admin

41 άτομα συνέλαβε η Αστυνομία στην Πελοπόννησο – Τα 15 στην Αργολίδα

diktio

Ντίνα Καραγιάννη

AGGELOS DRITSAS

Άργος | «Θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω» – Σοκάρουν οι περιγραφές της 32χρονης που βασανίστηκε από τον σύζυγό της

AGGELOS DRITSAS

Ζημιές από την κακοκαιρία στην Αργολίδα 

admin

Παντρεύτηκε σιαμαία που μοιράζεται το ίδιο σώμα με τη δίδυμη αδερφή της

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας προμηθεύτηκε συσκευή που εντοπίζει τον αριθμό του μικροτσίπ

AGGELOS DRITSAS

54χρονος και 57χρονη είχαν στο σπίτι τους 29 όπλα, 72 κιλά πυρίτιδας, χιλιάδες σφαίρες

admin

Πελοπόννησος: Δυο απάτες και μια ληστεία στο αστυνομικό δελτίο

diktio

«Η δύναμη της Φιλίας»: Το Γυμνάσιο Λυγουριού συμμετέχει σε διαγωνισμό σύνθεσης τραγουδιού

AGGELOS DRITSAS

«Taygetos Challenge» στις 23 και 24 Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS