ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Κρίγγος: Να δώσουμε με την «Αλλαγή Πορείας» λύσεις στο παρόν και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το μέλλον

Φίλες και Φίλοι,
Στα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν, ο Δήμος Άργους Μυκηνών άλλαξε πορεία. Πραγματοποίησε αποτελεσματικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα των κατοίκων του σε όλους τους τομείς.

Η «Αλλαγή Πορείας», που δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, γίνεται κάθε μέρα πράξη. Αυτή η πορεία αλλαγής πρέπει να συνεχιστεί. 

Τα έργα που υλοποιήθηκαν, τα μεγάλα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί, τα σχέδια για νέα έργα που έχουν εκπονηθεί, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο όραμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης και δίνουν στο Δήμο μας την πρωταγωνιστική θέση που η ιστορία μας και οι προσδοκίες όλων μας αξιώνουν. Να αποτελέσει ένα Δήμο πρότυπο. 

Να έχει ο Δήμος μας τη θέση που του αξίζει στην Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα, την Ευρώπη. Στην προσπάθεια αυτή, χάρη στη δική σας στήριξη συμμετείχα με όλες μου τις δυνάμεις. Τήρησα τη δέσμευσή μου να συμβάλλω στην ευόδωση των κοινών μας στόχων. 

Στη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος προσέγγισα τα προβλήματα από την «πλευρά της λύσης» και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιηθούν μεγάλα έργα, όπως το κολυμβητήριο, η ανάπλαση του κέντρου του Άργους, η αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», σχολεία, γήπεδα και πολλά άλλα.

Πιστεύω στην προοπτική του τόπου μας. Σε ακόμα καλύτερες ημέρες για τους πολίτες του Δήμου μας, για τις οικογένειες μας, για τα παιδιά μας. 

Σας ζητώ, με την ψήφο σας, τη μία από τις τέσσερις που διαθέτετε, να ανανεώσουμε τη Σχέση Εμπιστοσύνης, την οποία έχουμε χτίσει μαζί. 

Διαθέτω τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση, για να δώσουμε με την «Αλλαγή Πορείας», λύσεις στο παρόν και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το μέλλον, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Δημήτρης Κρίγγος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής.

AGGELOS DRITSAS

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

AGGELOS DRITSAS

Το Άργος επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών

AGGELOS DRITSAS

Εξέλιξη της επιζωοτίας της Πανώλους μικρών μηρυκαστικών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης σε τμήμα του δικτύου ύδρευσης της περιοχής της Παλαιάς Πόλης

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Απομακρύνθηκε με ρυμουλκό από το σημείο του ατυχήματος το πλοίο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ποιος δήμαρχος έκανε ο ίδιος… δεντροφύτευση (ΦΩΤΟ)

AGGELOS DRITSAS

Το Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS

“ΟΧΙ” στους σχεδιασμούς του ΤΑΙΠΕΔ για την Καραθώνα, ερήμην της κοινωνίας

AGGELOS DRITSAS