Τρ. Σεπ 22nd, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Δημήτρης Κωστούρος – Παναγιώτη Φασούλας

Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον Παναγιώτη Φασούλα, την “αράχνη” του Ελληνικού μπάσκετ και υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συζητώντας όπως καταλαβαίνετε, καθαρά μπασκετικά.

Μία ξεχωριστή επίσκεψη περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίριση (Hellenic BasketBall Federation) Παναγιώτης Φασούλας, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί για να προωθήσει την υποψηφιότητα του, δεν μπορούσε να μη ζητήσει να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων γνωστός για το μπασκετικό του παρελθόν , συνομίλησε για αρκετή ώρα με την «Αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ , ο οποίος συνοδευόταν από τον NBAer Ευθύμη Ρεντζιά, τον coach και παλιά δόξα του Ελληνικού μπάσκετ Μέμο Ιωάννου και από τον Κώστα Νικάκη, πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος πρόσφερε δώρα στην μπασκετική του παρέα και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του Παναγιώτη Φασούλα για την ανάληψη της προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.


#nafplio #basket #καλαθοσφαίριση #αθλητισμός

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook