Τε. Σεπ 23rd, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Δημοσκόπηση ALCO: Τρεις στους τέσσερις συμφωνούν

με τα μέτρα της κυβέρνησης για Έβρο και Αιγαίο

Στις 13,3 μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων – Υπεροχή Κυριάκου Μητσοτάκη και στο ερώτημα για τον «πιο αποτελεσματικό πρωθυπουργό» – Συγκεντρώνει ποσοστό 46% – Στο 22% ο Αλέξης Τσίπρας

Τρεις στους τέσσερις πολίτες συμφωνούν – από λίγο έως πολύ – με τα μέτρα της κυβέρνησης για το σφράγισμα των συνόρων στον Έβρο και το Αιγαίο. Αυτό προκύπτει από την δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του OPEN.

Από τα ευρήματα της δημοσκόπησης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη σε ότι αφορά τη δημιουργία κλειστών κέντρων στα νησιά ή την ηπειρωτική χώρα, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι το 60% των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά στο ερώτημα εάν θα αποδεχόταν τη λειτουργία κλειστού κέντρου στην περιοχή του. Σε ότι αφορά τον κορωνοϊό το 79% δηλώνει επαρκώς ενημερωμένο.

Σαφέστατη είναι η υπεροχή Μητσοτάκη και στο ερώτημα για τον πιο αποτελεσματικό πρωθυπουργό. Συγκεντρώνει ποσοστό 46% Στο 22% ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ προηγείται με 13,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η ΝΔ λαμβάνει 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 6,1%, το ΚΚΕ 5,6% και ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 5,2 από 3,7% που είχε λάβει στις εθνικές εκλογές. Το ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 2,3% και η Χρυσή Αυγή στο όριο του 3%.

protothema.gr

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook