ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Διακρίσεις Μαθητών της Πελοποννήσου σε Ευρωπαϊκές Δράσεις | Δημήτρης Πτωχός: «Επιδιώκουμε τη συνεργασία με τους νέους, συνεχίστε να σκέφτεστε Ευρωπαϊκά»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην 47η εθνική συνδιάσκεψη επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και να σας ζητήσω να συνεχίσετε να σκέφτεστε ευρωπαϊκά, να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις που ανοίγουν τους ορίζοντές σας και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και πολιτική σκέψη, κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα, αν αναλογιστούμε και τη μεγάλη αποχή των νεαρών ηλικιών στις εκλογικές διαδικασίες», ανέφερε αρχικά ο Περιφερειάρχης, ενώ μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας με τους νέους της Περιφέρειάς μας σε πολλαπλά επίπεδα.

«Χρειαζόμαστε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας και την ενέργειά σας. Σχεδιάζουμε τη δημιουργία Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων και αποτελείτε πηγή έμπνευσης για εμάς, ώστε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να αποκτήσει φωνή η γενιά σας και μέσα στα όργανα της Περιφέρειας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού, Βασίλη Σιδέρη, καθηγητών συνοδών και γονέων, οι μαθητές και οι μαθήτριες ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υποστήριξη και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα όργανα των νέων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Νέων της χώρας μας, για τις επιτροπές, τους διαγωνισμούς και τις δυνατότητες που έχουν παιδιά της ηλικίας τους να συμμετέχουν σε δομές και δράσεις της ΕΕ.

Επίσης, ο Γιώργος Ρισβάνης, Διοργανωτής της 47ης Εθνικής Συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος και η Ελβίρα Μεντζελιώτη, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, Υπεύθυνη για την Στρατηγική Ανάπτυξη, αναφέρθηκαν στις προοπτικές, στην αξία της συμμετοχής και στις επόμενες προκλήσεις.

Ακολούθησε βράβευση των μαθητών από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό και τον Αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Σιδέρη.

Εκ μέρους των Σχολείων που έλαβαν μέρος στο συνέδριο:

1ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Μπαλαφούτη Βασιλική

Χαραλαμπιδοπούλου Δήμητρα

Συνοδός Καθηγήτρια: κα. Βασιλική Κέλλη

3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Πουλουπάτη Μαρία

Μπαξεβανάκη Ιουλία

Συνοδός Καθηγήτρια: κα. Μπούρα Παναγιώτα

2ο ΓΕΛ Τρίπολης

Αγγελος Κολλάρας

Εμμανουήλ Παναγιώταρος

Συνοδός Καθηγήτρια: κα. Δημοπούλου Έφη

Από τους παραπάνω μαθητές, ως εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος σε αποστολές του εξωτερικού, διακρίθηκαν οι:

Μαρία Πουλουπάτη και Άγγελος Κολλάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κώστας Καράπαυλος Πωωωωω!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

Γ΄ Εθνική: Αλλαγές στο πρόγραμμα ομάδων του 3ου ομίλου της 7ης αγωνιστικής

AGGELOS DRITSAS

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΤΟΥ Π.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

AGGELOS DRITSAS

Θεοδόσης Αντωνιάδης

AGGELOS DRITSAS

Ερχονται πρόστιμα σε 600.000 κατόχους οχημάτων

AGGELOS DRITSAS

Τ.ΛΑΜΠΡΟΥ: ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης, Μίμης Πλέσσας

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Παρουσίαση του βιβλίου της Χρύσας Καρδαρά “Φύλλα στον Δυνατό άνεμο”

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του 30 ημερου από την “Ενωση καταλυμάτων Ανατολικής Κυνουρίας”

AGGELOS DRITSAS

Η εκδήλωση “Πενήντα Χρόνια Δημοκρατία” στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ήττα με 0-3 ο Πανναυπλιακός από την ΑΕ Μυκόνου

AGGELOS DRITSAS

Ανασκόπηση #6 από τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη

AGGELOS DRITSAS