ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Δυο νέα έργα πνοής 3 εκατ. ευρώ δημοπρατήθηκαν από την Δ.Ε.Υ.Α. Άργους Μυκηνών

Δυο νέα έργα πνοής για τους Δημότες του Δήμου Άργους- Μυκηνών δημοπρατήθηκαν από την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού προϋπολογισμού 3.035.520,00€ συμπ. Φ.Π.Α.

Συγκεκριμένα:

– “Συμπλήρωση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Νότιο Τμήμα της Πόλης του Άργους ” συνολικού προϋπολογισμού 1.860.000,00€ συμπ. Φ.Π.Α.

Αντικείμενο του Έργου είναι η κατασκευή αγωγών Ομβρίων Υδάτων & φρεατίων υδροσυλλογής στο Νότιο Τμήμα της Πόλης του Άργους, συγκεκριμένα στις οδούς Πλαστήρα, Κανάρη, ενώ στην οδό Αλεξάνδρου Παπάγου μετατροπή του ανοικτού τμήματος σε πλακοσκεπή διώρυγα και προέκταση της για την απορροή όλων των προαναφερόμενων αγωγών στην τάφρο της περιφερειακής οδού.

– “Συμπλήρωση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων στην Δ.Ε. Νέας Κίου” συνολικού προϋπολογισμού 1.175.520,00€ συμπ. Φ.Π.Α.

Αντικείμενο του Έργου είναι η κατασκευή αγωγών Ομβρίων Υδάτων και φρεατίων υδροσυλλογής στη Νέα Κίο στην Λεωφόρο Ελευθερίας τόσο στο τμήμα αριστερά όσο και στο τμήμα δεξιά της νησίδας, στην Οδό Ύλα και στην προέκτασή της στην οδό Αθανασίου Διάκου διαμέσου του πάρκου, στην οδό Ναυπλίου, και στην οδό Ι. Πέτα.

Related Posts

1 of 887