ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δωρεά Ηλεκτρικού Ψαλιδιού Κοπής Γαζών στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, από την Εθελοντική Ομάδα Λυγουριού της Κοινότητας Ασκληπιείου

Δωρεά Ηλεκτρικού Ψαλιδιού Κοπής Γαζών στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, από την Εθελοντική Ομάδα Λυγουριού της Κοινότητας Ασκληπιείου

Η εθελοντική ομάδα Λυγουριού στα πλαίσια της προσφοράς της προς τις δημόσιες δομές υγείας της περιοχής μας, προχώρησε στη δωρεά ενός ηλεκτρικού ψαλιδιού κοπής γαζών στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού.

Το εργαλείο αυτό, αν και απλό στην όψη, αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο βοήθημα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς διευκολύνει την ταχύτερη και ακριβέστερη κοπή αποστειρωμένων γαζών, ιδιαίτερα σε συνθήκες επείγουσας φροντίδας ή καθημερινών πολλαπλών περιστατικών.

Η δωρεά αυτή προήλθε από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου παζαριού της Εθελοντικής Ομάδας και αναδεικνύει τις μικρές αλλά ουσιαστικές κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο, οι οποίες κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε μια εποχή που τα περιφερειακά κέντρα υγείας λειτουργούν υπό σημαντικές ελλείψεις σε αναλώσιμο υλικό, εργαλεία και προσωπικό.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λυγουριού υποδέχτηκαν με θερμές ευχαριστίες την προσφορά της Εθελοντικής Ομάδας Λυγουριού και επεσήμαναν ότι τέτοια εργαλεία – έστω και μικρής κλίμακας – συμβάλλουν σημαντικά στην καθημερινή λειτουργικότητα και ανακούφιση του έργου των επαγγελματιών υγείας.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους και στις ανάγκες του τόπου, με αφοσίωση και διάθεση για προσφορά, γιατί η υγεία είναι υπόθεση όλων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Αλεύρωσαν τον Δήμαρχος … Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι ! ! ! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

“Έφυγε” ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Γιώργος Ροζής – Την Τρίτη η κηδεία του

AGGELOS DRITSAS

Τέλος η οδήγηση για τους υπερήλικες οδηγούς

AGGELOS DRITSAS

Αναβίωσε στο χωριό Λίμνες της Αργολίδας το έθιμο με τα πατίνια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Στα πλαίσια του Μαθητικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης της Texan

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε υπηρεσία ψηφιακή, κάθε πολίτης στο επίκεντρο» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας 2024 – 2028

AGGELOS DRITSAS

Μιχαηλίδου: «Πλέον, οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι θα εισπράττουν τη σύνταξή τους στο ακέραιο»

AGGELOS DRITSAS

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Αργείων “Ο Δαναός”: Ημερήσια εκδρομή και επίσκεψη – ξενάγηση σε τρία Αρχαιολογικά Μουσεία

AGGELOS DRITSAS

Ν. Επίδαυρος ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ

AGGELOS DRITSAS