Κυ. Οκτ 24th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Δύο ιερείς φέρεται να εμπλέκονται σε βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τη Δευτέρα δύο ιερείς, που φέρονται να εμπλέκονται στο βιασμό του 19χρονου με ελαφρά νοητική στέρηση από τα Χανιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν παύουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη βασανιστική ζωή του 19χρονου που έχει πέσει θύμα βιασμού και κακοποίησης ήδη από την εφηβεία του.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ συνεχίζεται και ο έλεγχος που διέταξε η Εισαγγελία Χανίων, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες μπήκαν στο αρχείο παλαιότερες καταγγελίες.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται δύο ιερείς, οι οποίοι έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ασφάλεια Χανίων, ωστόσο ζήτησαν ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν.

Εκτός από τον πατέρα του 19χρονου, που έχει προφυλακιστεί από τον Ιούλιο και αντιμετωπίζει την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του  προφυλακιστέος είχε κριθεί και ο 67χρονος φίλος του, που κατηγορείται για τον βιασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το ίδιο το θύμα έχει καταθέσει για όσα απίστευτα έχει βιώσει από πολύ τρυφερή ηλικία, παρουσία ψυχολόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού έχει βελτιωθεί σημαντικά και ήδη παρακολουθεί μαθήματα σε Γυμνάσιο.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ