Τε. Απρ 1st, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δ. Καμπόσος: Τεράστια οικονομική ζημιά από την ματαίωση των εκδηλώσεων

Για την ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων μίλησε ο Δήμαρχος Αργούς Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τονίζοντας πως γίνονται για το καλό της δημόσιας υγείας, δήλωσε πως πιθανόν να γίνουν προς το καλοκαίρι κάποιες ανάλογες εκδηλώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει την πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά που επιφέρει η απόφαση αυτή στην τοπική κοινωνία.

«Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ.Κικίλια, ο Δήμος Άργους Μυκηνών ματαιώνει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις»

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια για την αντιμετώπιση του Κορωνοιού να ματαιώσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ο Δήμος μας με μεγάλη λύπη, όμως με  αίσθημα ευθύνης για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί  τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020.

Όλοι μας συμμεριζόμαστε την αγωνία των επαγγελματιών του τόπου  αλλά και όλων των εργαζομένων που αγωνίστηκαν για την διεξαγωγή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας όμως δεν μπορεί και να παραβλέψει  την τεράστια ευθύνη που έχει απέναντι στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Συστήνουμε ψυχραιμία και αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook