ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Ορφανός: Πρέπει να στηρίξουμε τη Λαϊκή Αγορά Ναυπλίου – Να ακούσουμε παραγωγούς και καταναλωτές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, επισκέφθηκε σήμερα τον πλέον ζωντανό και πολυσύχναστο χώρο του Δήμου μας, τη Λαϊκή Αγορά Ναυπλίου, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες περιοδείες και επαφές με φορείς του τόπου μας.

Έχοντας στο πλευρό του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του Όραμα Δημιουργίας, ο Δημήτρης Ορφανός έτυχε θερμής υποδοχής από τους εξαιρετικούς παραγωγούς και τους αφοσιωμένους καταναλωτές της Λαϊκής Αγοράς, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να συνομιλήσουν μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με παραγωγούς και καταναλωτές του Δήμου μας, να ακούσει τα αιτήματα, τις αγωνίες αλλά και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, ώστε να αξιοποιήσει τα σύγχρονα μέσα και να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις.

Στις συνομιλίες που είχε ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο της Λαϊκής Αγοράς, εξαίροντας την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν οι παραγωγοί της ευλογημένης μας γης. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί ο ίδιος για τη στήριξη και την ενίσχυση τόσο της Λαϊκής Αγοράς όσο και της τοπικής επιχειρηματικότητας. Εστίασε ιδιαίτερα στις δυνατότητες που υπάρχουν για την περαιτέρω αξιοποίησή της.

Επίσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας είχε την ευκαιρία να αφουγκραστεί τον προβληματισμό και τις ανησυχίες των συνδημοτών μας και να ανταλλάξει απόψεις για το μέλλον του Δήμου μας.

Εξάλλου, η εν λόγω επίσκεψη αποτέλεσε και μια καλή ευκαιρία για τον Δημήτρη Ορφανό να σκιαγραφήσει το Όραμα του για τον Δήμο Ναυπλιέων, με έμφαση στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στη βελτίωση των υποδομών.

Μεταξύ άλλων, έλαβε συμπαράσταση για τις πρωτοφανείς για τον δυτικό κόσμο απεχθείς και αποτρόπαιες ενέργειες του απερχόμενου δημάρχου κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων τόνισε:

«Η Λαϊκή Αγορά είναι η καρδιά του Δήμου μας. Είναι η αγαπημένη μας συνήθεια το Σάββατο και την Τετάρτη. Εδώ συναντιούνται άνθρωποι από κάθε γειτονιά. Είναι εδώ που συζητούνται οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών μας. Εδώ οι παραγωγοί μας φέρνουν από την ευλογημένη γη μας τα φρέσκα προϊόντα τους και οι καταναλωτές βρίσκουν ποιοτικές επιλογές. Θέλουμε να κάνουμε τη Λαϊκή Αγορά μας ακόμα καλύτερη.

Παράλληλα, είναι ένας ζωτικός χώρος για την τοπική οικονομία, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής.

Είμαι αισιόδοξος για τις προοπτικές του τόπου μας. Πιστεύω στους συνδημότες μου και στις δυνατότητές μας. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το βήμα και να γράψουμε τη δική μας επιτυχημένη ιστορία, αντάξια του ιστορικού μας τόπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εύγε!!!! Κώστας Καράπαυλος

AGGELOS DRITSAS

Η Νάνα Μούσχουρη θα ερμηνεύσει τους Εθνικούς Ύμνους στην Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τα αποτελέσματα του 17ου Ράλλυ Δαναών

AGGELOS DRITSAS

Oσκαρ: Νέα κατηγορία για το καλύτερο κάστινγκ από το 2026

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στο Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας για την απώλεια του Χρήστου Σπανού

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α1 ΚΥΡΙΑΚΗ 7.1.2024 14η αγωνιστική

AGGELOS DRITSAS

Στο Ναύπλιο σήμερα, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο δάσκαλος έφτασε μια ανάσα από τις 100.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Αναταράξεις στον δήμο Μαλεβιζίου μετά την παρέμβαση της Αρχής Διαφάνειας

AGGELOS DRITSAS

Καρναβαλικη παρέλαση στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

Οι κατασκευαστές υπολογιστών σπεύδουν να υιοθετήσουν το ARM-based Snapdragon X Elite

AGGELOS DRITSAS