ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συνδημότισσες, συνδημότες

Όπως ήδη σας είχα ανακοινώσει με Δελτίο Τύπου, από τις 30 Οκτωβρίου 2023, συναντηθήκαμε σήμερα με τον απερχόμενο Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο, με τον οποίο είχαμε μια πρώτη συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας, από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Έχουμε υποσχεθεί πλήρη ενημέρωση και πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά το Δήμο Ναυπλιέων και αυτό θα κάνουμε, ώστε όλοι οι Δημότες να γνωρίζουν υπεύθυνα τι ακριβώς συμβαίνει και τους αφορά.

Ο κύριος Δήμαρχος, έδωσε κάποιες απαντήσεις, εξέφρασε την απόφασή του να μην καταρτιστεί Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα, στο οποίο συμφωνήσαμε, για την καθυστέρηση στην είσπραξη των Δημοτικών Τελών και μας παρέπεμψε στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου για λεπτομέρειες και παροχή στοιχείων, το οποίο θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, δίνουμε στη δημοσιότητα:

· Την επιστολή, Προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο με Θέμα: Αίτημα ενημερωτικής συνάντησης μετά το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023.

· Το Υπόμνημα για θέματα και εκκρεμότητες του Δήμου Ναυπλιέων που καταθέσαμε.

· Όπως και επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ, για τον περιορισμό των απευθείας αναθέσεων και την υπογραφή συμβάσεων μεγάλου οικονομικού βάρους, το οποίο θα κληθεί να καλύψει η Δημοτική Επιχείρηση τα επόμενα χρόνια.

Συνδημότισσες, συνδημότες

Το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και εγώ προσωπικά, όπως έχουμε δεσμευτεί, προχωρούμε με προσεκτικά βήματα το διάστημα που απομένει μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας και θα σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, για ό,τι θα πρέπει να γνωρίζετε.

Σας ευχαριστώ
Δημήτρης Ορφανός
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης έκπτωσης της

AGGELOS DRITSAS

Mαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για το κύμα καύσωνα: Έρχονται 43αρια

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ : Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της αθλητικής εκδήλωσης Nafplio Challenge

AGGELOS DRITSAS

Άξιζαν όλα στο συγκλονιστικό Αγγλία-Ελλάδα 1-2!

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική δράση στο Ναύπλιο με θέμα «Πρόληψη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη»

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα στην Αργολίδα – Νεκρός εργάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Ερμή Κιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Street Food Festival και «Λευκή Νύχτα» στην Τρίπολη Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Καράπαυλος : Ανοίγει θέμα για τον τουρισμό ο Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Το Κρανίδι γιορτάζει τον Πολιούχο του Τίμιο Πρόδρομο

AGGELOS DRITSAS